tiistai 15. toukokuuta 2018

Juoksua 7km. edit

Kävin aamusta kun ei ollut vielä tukahduttavan kuuma. Hiki tuli silti. En edes miettinyt lähtemistä ilman aamupalaa. Juoksu on muutoinkin raskasta jotta lähtisi sängystä suoraan olisi jo liian raskasta. Aamupalan aikana kroppa ehtii hieman heräillä. Energia kysymys se ei ole. Vaihtelun vuoksi pääosin asfalttialusta. Voisi tietenkin kiertää jossain vaiheessa Soidenlammenkin kunhan se yksi märkä kohta hieman kuivahtaa. Siinä vaan on se ikävävää että mennessä on kaksi isoa mäkeä ja tullessa yksi. Sen verran jyrkkiä että ainakin menomatkalla joutuisi kävelemään ne.
Oli hieman ajatuksissa että olisin ennen lenkkisaunaa käynyt ottamassa hiet pyörällä... ihan vaan parikymppiä. Taistelin kuitenkin sykelähettimen ruuvien kanssa sen verran pitkään että jäi sitten lähtemättä. Sain lopulta ruuvit auki ja "uuden" pariston toisen sisään, mutta ei vaan pelitä jostain syystä.

Tulin siihen tulokseen aamulla että hioin toisen ison pöytälevyn uudelleen. Laitoin suosiolla aluksi todella karkean hiomapaperin koneeseen kun oli kaksi kerrosta lakkaa hiottavana. Kone meinasi hieman nikotella mutta sain työn tehtyä. Saunan jälkeen lakkasin sitten ensimmäisen kerran ja myöhemmin illalla pitää vetää se toinen kerros. Sitten homma olisi valmis. Oma hommansa on tietenkin roudata pöytä takaisin parvekkeelta pois. Se ei nimittäin ole mikään kevyt pöytä.

Huomenna olisi periaatteessa pyöräpäivä mutta ei oikein innostaisi lähteä pölyisille pyöräteille. Keuruuntikin pölyyttää ja siellä on näin viikolla rekkoja ihan riittämiin. Kokeillaan mitä polvet sanoo juoksusta. Hieman ne kipuili tänä aamunakin.


Nyt ei mennyt pöytälevyjen sävyt ihan yksiin. Homma jatkuu siten että saisi sävyt stemmaamaan edes jotenkuten. Aamulla voisi lakata pikkutasot ennenkuin aurinko pääsee parvekkeelle ... Ja aamullahan ne todelliset sävyerot vasta näkee

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti