torstai 8. huhtikuuta 2010

Pakkolepo ja päässä vika


Se sitten siitä räpeltämisestä. Aamulla juoksin 11km keskivauhdilla 4,57/km, keskisykkeellä 165 ja maksimin ollessa 185. Revi sitten siitä. Aamupäivän pää oli kuin paskaa tännä, niin kuin se varmaan onkin. Menin ennen puoltapäivää työterveyteen jotta saisin kokoverenkuvan. Noh, labra oli mennyt 10:30 kiinni. Työterveyshoitajalla olisi kuulemma sellainen pikatesti millä näkisi tulehdusarvot. Sain siis 14:30 ajan työterveyshoitajalle. Siellä sitten tutkittiin koko mies(housut sai pitää jalassa). Otettiin verenpaine, tulehdusarvot, hemoglobiini, kuume ja jopa sydänkäyrä. Ei mitään. Päässä vika. Hoitaja kävi näyttämässä sydänkäyrää lääkärille ja näytti samalla muutkin tiedot. Se sitten epäili että pääsiäisenä ollut kurkkutauti oli virusperäinen, niin kuin varmaan olikin kun kahteen päivään ei pystynyt syömään kiinteää ruokaa, ja epäili että siitä on jäänyt vielä virus muhimaan. Olipa pitkä lause. Nyt sitten ei ole kuin yksi vaihtoehto: PAKKOLEPO. Siinä sitten meni suunnittelemani loppukiritreenaus. Nyt ei voi muuta kuin herkistellä kaksi viikkoa ja odottaa ihmettä taivaalta.
Kirjoittelen tänä nyt vielä työpaikalla sähköpostin läpi ja odottelen että työkaverini lähtee kotiinsa. Meinasin hypätä kyytiin ja jäädä likellä urheiluliiketta poies. Ostan suruuni uudet maratontossut ja niin kevyet että saan sekunnin/10km pois. Sillähän sitä sitten juostaan 4s alle 3h


Kävin sitten kenkäkaupoilla! Eihän tässä saakelin tuppukulässä ole edes kilpakenkiä. Jos joku malli löytyy niin siitä on vain hajakokoja. Tulipan kuitenkin hieman käveltyä...ttu.

4 kommenttia:

  1. Onneksi tallilla on hyvät kenkäsopimukset ja ensi viikolla pääset koeajamaan uudet kisatossut;)

    VastaaPoista
  2. I hope so.

    Perjantaina hermoilin ja kävin etsimässä kisatossuja. Topsportista tarttui käteen Niken dual fusion. Oli niin jännä ja edukas kenkä että oli pakko ostaa. Nillähän vetelee ihan täyttä päätä maantiejuoksuja ja reippaita treenejä.
    No nyt homma ei olisi ainakaan kengistä kiinni. Pistämättämiä kenkiä on nuo Niket, Saugonin kilpurit ja peruslenkkarit. Pääsisi vaan juoksemaan.
    Kyllä minä käyn tänään sykemittarin kanssa kokeilemassa edes kilsan. Kyllä se jo sinnä huomaa onko mies tikissä.

    VastaaPoista
  3. Voi Jari Jari, mä juoksen siks vanhoilla paskoilla kengillä et on ainakin yks selityserä käyttää maaliviivan ylittyessä. Yritä nyt sen verran reenata että jaksat pyörällä pitkän lenkin mun mukana, autolla voi tiet käydä ahtaiks ;)

    VastaaPoista
  4. Tumpp:in mukana nyt pysyy pitkällä vaikka ei reenaiskaan ;)
    Siksihän mä ostan lenkkareita kun ei pääse juoksemaan ...suruuni...nyyh

    VastaaPoista