tiistai 13. huhtikuuta 2010

Ti 13.04

Eilen illalla ainoastaan kevyt kasi ja etureisien hierontaa. En viitsinyt kovin tiukkaa hieroa sillä ajatuksena oli että tänään olisi juossut kovempaa. Aamulla reidet oli paremmat mutta vieläkin aika jumissa. Täytyy toistaa tänään se eilinen käsittely. Jumi johtuu viimeviikosta. Taudin aiheuttama juoksutauko, sitten lähti juoksemaan toipilaana, aiheutti sen että reidet tuli pirun kipeeksi. Useamman päivän kiputila jumiutti sitten reidet. Ei ole eka kerta.
Tänä aamuna ainoastaa kevyt kutonen. Kovempi iltatreeni siirtyy ainakin huomiseksi. Nyt täytyy kuullostella tarkkaan ja tehdä treenit silloin kun elimmistö ottaa vastaan.
 

5 kommenttia:

  1. Viimeinen kappale on musiikkia korville. Upeaa Jartsa, kun olet kokenut valaistuksen fyysisessä harjoittelussa;) Ei kai vain Tumppi ilmestynyt yöllä ja saarnannut sinulle tästä......

    Jäädään mielenkiinnolla odottelemaan Tumpin tylyä kommenttia... Tai tuskin pystyy vastaamaan shokkitilan johdosta:)

    VastaaPoista
  2. Tumppi nukkuu vielä talviunta. Vääntelee mattoa 10 asteen kulmaan ja vetää tonneja ennätysvauhtia.

    Ei tämä Carlos tavaksi tule. Nyt vaan kun ei ole muuta vaihtoehtoa...

    VastaaPoista
  3. Usko pois, mutta se on oikea vaihtoehto. Pitää vain luottaa siihen mitä tekee.
    Minä ainakin luotan siihen, että juokset kaikin puolin onnistuneen maratonin Hampurissa:)

    VastaaPoista
  4. Mä oon niin pirun hidas - kaikin puolin et en taas tajunnu puoliakaan. Mut taitaa olla et siirrän kuntohuipun hakua vielä pari kuukautta ja alotan sit viikko ennen Kiimasta ottaan pikku nykäisyjä, kyllä sillä Jartsan lyö... Vakavasti puhuen ei näillä mun reeneillä ennätyksiä juosta mutta ei kunto kyllä viime vuodesta enää huonotakaan voi. Mulla nyt taas vaihtuu työpaikka torstaina ja Reetan laskettuaika lähenee pikavauhtia, joten allekirjoittanut joutuu todennäköisesti pettymään ekan kerran vasta kesäkuun lopussa, mitään piikkiä ei just nyt huvita yrittää, kuhan perusjunnausjumi säilyy ;)

    VastaaPoista
  5. Tumppi - "kirjoitit liian pitkän tekstin - se ei mahdu Jarin läppäriin. HÄPEÄ!!!"

    VastaaPoista