keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

Ke 13.04 Ei aivan suorinta reittiä...


Eilen alkulenkistä tuntui että tämähän saattaa kulkeakkin. Se tunne meni kumminkin hyvin nopeasti ohi. Kolmosen kohdalla pysähdyin venyttelemään. Otin peräti yhden vedonkin. Sitten alkoi tympimään sen verran että käveleskelin jonkin matkaa ja "kuuntelin lintujen laulua". Loppumatkasta taas hieman hölköttelin ja kokonaismatkaksi tuli 8km. Ennen suihkua hieroskelin taas etureisiä. Synkistelyt hieman väistyi kun Skylark toi paahtimen ja sahailin loppuillasta keittiön listat valmiiksi. Sai vähän ajatukset muualle…
Tänään lupasin iskeä ;) Aloitin aamusta juoksemalla kevyen 12,5km/4,41/km/~157. Alkulenkistä mittari otti häiriötä teknisestä paidasta, joten keskisyke on arvio. Jostain syystä hieman kohollaan kuitenkin. Eilen illalla sitä taasen ei meinannut saada nousemaan sitten millään. Ihme elimmistö. Tuo mittari toimi uutena ihan moitteettomasti. Vasta nyt se on alkanut reagoimaan tekniseen paitaan. Täytyy kastella vyö oikein kunnolla iltalenkkiä varten.



Tämmöinen oli sitten tämän päivävän iltatreeni. Ei ihan sitä mitä haettiin mutta jonkinmoinen räpellys kuitenkin. Jostakin syystä tuo ensimmäinen pätkä on pidenpi kuin 23.3 tehdyssä treenissä. Olisiko sitten GPS temppuillut vai oliko siinä sittenkin hieman erinlaista reittivalintaa tiedä en, enkä jaksa sitä enemmän pohtiakkaan. Jaa nyt se selitys löytyikin. Viimeksi kiersin alussa hieman pidemmän kautta, Tosiasia kuitenkin että en jaksanut painaa tuota viimeistä pätkää silleen kuin oli tavoite. Todennäköisesti syy löytyy reisistä. Pieni vastatuuli ei selitä tuota vauhdin hidastumista. Tämä on nyt tämän hetken suorituskyky. Paraneehan se tietenkin Hampuriin mennessä mutta minkäverran... Vauhdit olisi ollut eri luokkaa jos olisin juossut tämän treenin tasaisella. Harjoitus on kuitenkin vertailukelpoinen tuohon viime kuussa juostuun treeniin sekä pari vuotta sitten juostuun treeniin vastaavalla reitillä(vastaava ajankohta ennen Hampuria). Totuus on että jäljessä ollaan kunnonkehityksessä ja se pitää suhteuttaa aloitusvauhtiin.

5 kommenttia:

  1. No panic. Viikossakin tapahtuu ihmeitä, kun tekee oikeita asioita. Sopivasti treeniä, sopivasti lepoa. Yksinkertaista;)
    Luotto on edelleen vankkumaton!!!

    VastaaPoista
  2. Ei tuo minusta pahalta näytä, ja Hampuri 08:n aloitusvauhdista on varaa vähän höllätäkin ;-)

    VastaaPoista
  3. Joo 08 sain Jarin kiinni jossain 15km kohdalla ja mun eka puolikas oli 1.17.30, ja hhydyin itsekin 2.38.5x aikaan..

    -Henkka-

    VastaaPoista
  4. Se oli silloin... ja oli parempi kapasiteettikin. Tänä vuonna ei vedetä edellisenä iltana sellaisia pizzoja kuin viimeksi ;)

    Menihän se tosiaankin 15km:iin asti ihan kivasti :) Puolenmatkan jälkeen sitä vaan oli sitten aivan turistina.

    VastaaPoista
  5. Hyvää harjoittelua sulla takana, joten mitään syytä panikkiin ei ole! t. Marko

    VastaaPoista