torstai 10. huhtikuuta 2008

To 10.04 Taas kevyttä

Tänään jatkui taas kevyt ja lyhyt linja. Ihmeen nihkeää on tämä palautuminen.
Päivän saldo a. 6+ i. 10+4x100m. Tarkoitus olikin vetää ihan tuntuman mukaan. Lyhyt jos ei kulje ja puolipitkä jos kulkee. Tämä meni likemmäksi sitä ettei kulje. Paluumatkalla törmäsin Juhaan joka oli menossa vetämään mäkivetoja. Nyt vetomäki oli harjattu puhtaaksi. Toivottavasti vedot kulki ja kunto on kohdallaan SM-maantiellä ;) Tänään tein paperille raakavedoksen loppuajan ohjelmasta ennen Saksan reissua. Eipä siihen enää mahtunut kuin yksi harjoituskisa, kovempi harjoitus(mikä se nyt sitten tulee olemaankin?), pitkä ja maraton rytmiharjoitus. Välipäivät on sitten veryttelyä ja lepoa. Niin ja yksi hieronta.
Su-ma väliseksi yöksi on luvattu oikein kunnon lumisadetta. Saattaapi olla että joutuu vielä ensi tiistaina menemään halliin ;( Ennemmin olisi tehnyt viimeiset kovemmat maantiellä, kuten maratonkin juostaan. Juoksu on kuitenkin hieman erinlaista 200m:n radalla ja maantiellä.

1 kommentti:

  1. Toivottavasti sm-maantie juostaan joskus matolla. Sunnuntaina 28km ma+ti ulkona eilen 20km ja tänään pitkät mäet eili reilu 15km. Mukava laite...

    VastaaPoista