sunnuntai 6. huhtikuuta 2008

Su 06.04 Valoa tunnelin päässä

Taisi eilinen räpellys tehdä vaan hyvää elimmistölle ;) Tänään pitkällä hyvä kulku päällä. Kyllähän sitä loppumatkasta hieman väsyi, mutta konaisuutena hyvä lenkki(33km). Lenkillä hyvä porukka: Jaska, Kimmo, Vesku, Börje ja Miika. Onneksi pojat on niin huonossa kunnossa että vauhti oli maltillinen ;) Parin tunnin jälkeen nappasin yhden geelin ja kotona riittävästi maltopuolukkamehua. Ruokakin jopa maistui aika nopeasti lenkin jälkeen.

Erikille sydämmellisesti onnea hienosta puolikkaan ajasta 1:07:42 Saksan mestaruuskisoissa. Miikan kanssa tänään jo ennustettiin alle 1:08 aikaa.

Tässä on meinannut mennä hermot tämän koneen kanssa. Selaimen aukeaminen kestää jo pari minuutia. Seuran sivujen päivittäminenkin oli yhtä tuskaa.

1 kommentti:

  1. No hyvä että kulkee taas... osta lisää muistia koneeseen niin alkaa hommat luistaa. Tosin itsellä oli niin vanha kone, että 1GB muisti olisi maksanut suht saman kuin halvin konepaketti, joka sisälsi 2GB muistia :) Onneksi löysin työpaikan romuista hieman kivikautista muistia... KL

    VastaaPoista