lauantai 12. huhtikuuta 2008

La 12.04 Kisa

Tänään se sitten tehtiin Tumpin kanssa. 10+12,3+3. Olen tehnyt miltei vastaavan treenin ennen Berliinin maratonia ja silloin olin kunnossa, mutta tulos kisassa ei ollut sen mukainen, kun oli liian täpinöissäni ;)
Väliajat 2008: 8,54/8,58/8,58/9,01/8,50
Väliajat 2007: 8,38/9,00/9,18/9,25/9,17
Väliajat 2006: 8,38/8,56/9,04/9,08/8,58
Olen ihan tyytyväinen tähän harjoitukseen. Vauhti säilyi ja tuntuma oli ihan ok. Juoksun jälkeen palautuminen ei ollut oikein hyvä. Loppuverkassa aika väsynyt olo ja energiavarastojen täyttäminen ei mennyt ihan oikeaoppisesti. Ruokailu vasta illalla. Kisaan mentiin pelkän aamupalan voimalla. Nyt vaan täytyy palautua hyvin seuraavaan kovempaan treeniin ja välttää ylikuormitusta.
Karhuviestissä hieman yllättävät lopputulokset. Toisaalta taas ei kun katsoo juoksijoita ja osuusaikoja. Kuohulla olisi ollut ainakin varma neljäs sija jos olisi ollut mukana, mutta onneksi ei ilmotettu eikä maksettu, kun osa juoksijoista on vatsataudissa. Että se siitä! Joitakin todella kovia osuusaikoja ja mahdollisesti jopa uusia kavereita jopa maaottelutasolle asti. Weikkojen tasainen joukkue hoiti homman kotiin. JKU:lla homma kaatui väliosuuksille. Ei auttanut neljän kovan kaverin panos. Sillä joukkueella kuitenkin juostaan joka saadaan viivalle. Harvoin mikään seura saa sen ykkösjoukkueen liikkeelle ja monella seuralle on jo voitto että saa sen seitsemän juoksijaa viivalle ;)

8 kommenttia:

  1. Hetken kisasta toivuttua, vitottaa sen verran pahasti että rankaisen itseäni vielä huomenna. Sitalkuviikosta levätään. Loppuaika ois saanu olla tänään väh. minuutin lujempi, mutta ei ..lvetti taas kulkenu. No huominna jalat huutaa!

    VastaaPoista
  2. niin tais tuol karhussa olla kyllä pari haamuaikaakin. olisko ollu 2. vai 3. osuus, jossa Saarijärven poika pisteli alta 2.40 km-vauhtia ;)

    VastaaPoista
  3. Älä rankaise tuttua miestä! Viikon päästä on vuoden pääkisa.
    Huomasin myös tuon haanuajan. Oikeastaan aloin ihmettelemään Juhan hidasta aikaa...
    Siitä huolimatta 1,25

    VastaaPoista
  4. Mun pääkisat on Pielavedellä ;)

    VastaaPoista
  5. Sitten sinun kesäsi oli siinä ;)
    Meinaan nimittäin olla siinä vaiheessa kesän parhaassa kunnossa ;)

    VastaaPoista
  6. Mä oonkin elämäni kunnossa. Kävin muuten spämmäämässä markonkin vieraskirjaa, kivaa ;)

    VastaaPoista
  7. Kiva ettei tarvitse yksikseen spämmäillä ;) Sain sen sängyn muuten äsken kasaan. Hyvä minä ;)

    VastaaPoista
  8. Karhun loppuajat selittyy vastatuulella.
    Rotterdaniin luvattu vesisadetta. Voi vaikuttaa aikoihin?
    Tämän hetken ennuste Hampuriin +10=>+16. Muuttuu kuitenkin päivittäin.
    Päivän miete: "Maijan peesiin" Maijan aloitusvauhti 3.41?

    VastaaPoista