maanantai 14. lokakuuta 2024

Vko 42/24 Kova 2

Ma

i. TV Kevyt 8km ks. 125  5,19/km

+5,5°C  Aika mitäänsanomaton lenkki. Ei ollut väsynyt eikä ollut hyvä kulku. Olisko tämä se kuuluisa peruslenkki :-) Taas on tulossa tuulinen viikko. Sateet jää onneksi vähiin ja lämpötila on mukava juoksuun. Huomenna on ohjelmassa kuussatasia joten se olisi periaatteessa kenttäpäivä. Toinen vaihtoehto on että vetäisi rantaraitilla hieman sokkona vauhdista. Siinäpä sitä pohdittavaa...


Ti

a. TV 6km ks. 151  4,47/km

+2,8°C  Taisi olla siinä ja siinä ettei ollut hieman liian rasittava aamu TV. Eihän tuo numeroina sille näytä mutta kun vetää ennen aamupalaa niin siihen saa lisätä jonkin verran sekuntteja keskivauhtiin.  Olisi se juoksu voinut olla rennonpaakin. Kävin pitkästä aikaa vaa`alla. Pari kolme ehkä neljä kiloa on tullut lisää kevään-kesän painoihin verrattuna. Silloin se paino tippuikin jo alle vanhan normaalin kilpailupainon. Nyt se on aikalailla sopivalla tasolla.

i. 13km: WU + 8 x 600m/1` + CD

+5,5°C  Juoksin ensiksi kampuksen kentälle. Venyttelin ja ennen toista aukkaria tein päätöksen että menenkin rantaraitille. Etukaarteessa oli vähän tammen lehtiä ja pari vesilammikkoa. Se olisi vielä menetellyt mutta takakaarre oli täynnä niitä tammen lehtiä. Ensimmäinen veto tuntui vaikealle ja jäikin selvästi tavoiteajasta. Seuraavat sitten alkoi mennä jo sinne päin. Aikoja, vaikka naputtelinkin ne vertailutaulukkoon, en ala vertaamaan pari viikkoa sitten juostuun kampuksen vetoihin. Jotenkin en luota tuohon kelloni GPS:ään noin lyhyellä matkalla. Saattaahan se näyttää oikeinkin mutta pienikin virhe muuttaa vedon aikaa paljonkin. Parempi vaan vertailla sykekäyriä. Se onkin aika mielenkiintoinen parin ensimmäisen vedon suhteen vertailtuna aikasempaan. Muutoinhan ne menee aikalailla yksiin.


punainen on tämänpäiväinen

Ke

i. TV Kevyt 9km ks. 127  5,20/km

+7,3°C  Vain ylämäissä huomasi että eilen oli vetopävä. Mukava juosta kun tiet on kuivia. Tässä parina päivänä on käynyt mielessä että jos tekisikin kahden kovan viikon sijasta kolme. Eipä tuota tosin tarvitse vielä päättää.


To

ap. TV Kevyt 16km ks. 139  5,02/km

+7°C  Hieman oli alussa reisille viileää. Hyvin tarkeni kuitenkin lyhkäisissä ja ohkaisissa trikoissa. Jäi hieman vauhti päälle kun alkumatkasta oli myötälettä ja Keljosta lähtien myötätuulta. Olisi kelvannut 10...15s hitaampikin kilsavauhti. Ohjelmassa oli 14km mutta lähdin juoksemaan 16km:n lenkkiä joka sekin meni hieman pitkäksi. Nyt sitten on pieni ongelma kuinka palautuu huomiseksi. Aamulenkki täytynee pitää kevyenä tai kevyempänä. 

Olen pääsääntöisesti juossut Lidl:in joustavilla  urheilusukilla. Ovat olleet hyviä ja kestäviä sukkia. Nyt kuitenkin osissa alkaa olla reikiä isonvarpaan kynnen kohdilla. Tällä viikolla on ollut kokeilussa Motonet:in pukusukat. Olen käyttänyt niitä muutoin mutten juoksussa. Tuntuuhan nekin toimivan. Niissä on sopivasti vartta ja se on joustavaa joten alle on helppo laittaa nilkan/akillesjänteen lämmittinet joita olen leikannut vanhoista paksummista sukista. Ne ei ole hinnalla pilattu kun niitä 5 paria kympillä :-)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti