maanantai 16. syyskuuta 2024

Vko 28/24 Kova 1?

Ma

ap. MTB 20km

+9...12°C  Oli jo melkein tavivaatetus päällä. Mennessä ne oli ihan ok mutta palatessa oli jo liikaa. Kyllä meni ketjujen tilaus saksasta hankalaksi. ...tai tilaus oli helppo mutta toimitus takkusi.

i. TV Kevyt 9km ks. 128  5,16/km

+14°C  Kello tykkäsi kevyestä juoksusta ja sykkeetkin oli alhaiset. Voipi olla että huominen vetotreeni jää välistä. Takareisi on niin jäykkä että ainakin olisi järkevää antaa sille aikaa normalisoitua. Taisi olla äkistään kolme kehittävää treeniä/viikko liikaa lihaksistolle. Jospa kävisi aamulla vähän hölkkäämässä ja kuulosteli että onko se yhtään parempi. Voisihan sitä tehdä TV treenin (PK2) ja yrittää pitää lopussakin vauhdin riittävän "kevyenä".


Ti

a. Aamuhölkkä 6km ks. 136  5,23/km

+12,1°C  Sade. Alussa muutama piska mutta lopussa jo ihan oikea sade. Hieman normaalia enemmän yritystä vaikkei kello sitä näytäkkään. Varmaankin kelistä johtuen mittari näytti reitin 60m lyhyemmäksi kuin viime viuikolla juostu sama lenkki. Jos Laskee ajasta niin 17s/km kovempaa ja mittari antaa 14 koska mittasi reitin lyhyemmäksi. 

Syke. Vitosen kohdilla kengän nauhan sitominen.


i. 17km: VU + 10x1k/1` + CD

+13,5°C  Melkein tyyni. Päätin sitten tänään vasta tehdä tällaisen treenin. Olkoon sitten kompromissi varsinaisen vetotreenin ja TV:n(PK2) väliltä.  Ensimmäisen kerran eläissäni tein tämän treenin melko tarkkaan 5kk sitten eli huhtikuussa. Ja taas :-) Viimeksi meni vetoihin aikaa/keskisyke: 45,55/148 ja nytten 42,51/153 eli keskimäärin 17s/veto kovempaa. Viimeksi kun ei ollut mitään tuntumaa treenistä niin ei uskaltanut lähteä kovin kovaa. Toisaalta ei ne viimeisetkään vedot olleet kummoisia. No, täytyy muistaa että olin vasta alkanut juoksemaan hiihtokauden jälkeen. Sykekäyrä on ihan nätisti nouseva. Seuraavalla kerralla voisi lähteä hieman kovempaa kun ensimmäinen oli tänään 4,26. Toisaalta parempi aloittaa varman päälle kuin liian kovaa.




Ke

i. TV Kevyt 8km ks. 126  5,16/km

+14,3°C  Ei ollut palautuminen riittävän pitkällä kun oli sen verran helppoa. Takareidet ja jänne melkolailla ok. Hieman pelkäsin että miten tuo eilinen treeni vaikutti. Polvessa pieniä tuntemuksia kuten oli eilen lenkin loppupuolellakin. No hätä.  Kun en ole naputellut ohjelmaa niin hieman on loppuviikon treenit auki. Vaihtoehtona reipas perjantaina tai parkrun lauantaina. Hieman askaruttaa että onko jo parkrunnin reitilla miten paljon märkiä lehtiä. Voisihan sen käydä huomenna tsekkaamassa...siis huomisen tilanteen. Nyt on sähköhoito takareidessä ja jos vaikka jaksaisi myöhemmoin antaa peukaloa etureiteen ...ja kumpikin oikeaan jalkaan.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti