sunnuntai 12. marraskuuta 2023

Vko 45/23

Ma Lepo

Ti Lepo

Ke Lepo

To Lepo

Pe Lepo


La

Sauvakävely 13,3km 


Su

TV Kevyt 23,7km  ks.142  5,59/km

-1,8...+0°C Lumisade. Ei kelissä valittamista kun tossu piti eikä se lumi tullut vaakatasossa kuin paikoin. Monesti olen yrittänyt juosta lenkkiä näin hitaasti onnistumatta. Ei se nyt voimatanta ollut vaan lihaksisto ei suostu yhteystyöhön. Lenkki meinasi jo loppua  kahden kilsan kohdilla kun nyppäsi sen verran kovaa pohkeesta että piti pysähtyä. Reidet ei onneksi ollet niin kipeät mitä eilen pelkäsin. 

Eilen sauvalenkillä onnistui alamäen hölkkäys vasta vitosen paikkeilla. Kävin Laajavuoren päällä ja harkitsin että kävisin ehkä toisenkin kerran. Viimeisessä jyrkässä alamäessä pohkeet tilttasi niin ettei meinannut päästä alas asti. Muutoin ongelmat oli etureisissä. Olisi pitänyt olla paksummat housut että reidet olisi päässyt aikaisemmin lämpöön. Nyt oli koko ajan vähän vilpoista.

Tuli sitten viikko lepoa. Viime viikolla jalkaterä ei tykännyt huonossa kelissä nuljuamisesta. Heti kun tuli pientä flunssan oiretta niin aloin lepäämään. Luulen että se oli virhe. Levossa aineenvaihdunta heikkenee ja silloin se tauti tulee varmemmin päälle. Ei ole toimivaa kuumemittaria joten en tiennyt oliko lämpöä mutta kurkku oli kipeä ja tukkoinen olo. 

Uskon että olo tokenee parissa-kolmessa päivässä. Riski on että etureidet tulee niin kipeäksi että kävely ja juoksu on ongelmallista on tietenkin olemassa. Sen takia olen ottanut buranaa kolmesti päivässä ja otan ainakin vielä huomenna...ehkä ylihuomennakin. Toittavasti huoltomies saa pyörävaraston oven auki niin olisi ainakin MTB mahdollisuus. Se onnistuu kipeillä reisilläkin.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti