maanantai 17. heinäkuuta 2023

Vko 29/23

Ma

i. TV Kevyt 10km

+20,5°C Puolipilvistä ja tuulista eli ihan hyvä juoksukeli. Ihmeelistä tämä juoksutuntuman vaihtelu... joka alkoi jo viime viikolla. Tänään tuntui taas ihan hyvälle kun eilen oli taas tervanjuontia. Jos olisi kunnolla ylirasitusta niin se olisi joka päivä nihkeää. Veriarvotkaan ei pitäisi olla pahasti pielestä kun olen syönyt rautaa suht säännöllisesti.  Viime viikolla tehopäivät meni ihan ok. Toivottavasti tällä viikollakin. Ensiviikolla sitten vasta kunnolla kevyttä kun pitäisi alkaa lakkakausi.


Ti

a. Aamuhölkkä 6,2km ks.131

+15,7°C Jäykkää. Juoksu ei rullannut eli oli sellaista töks-töks juoksua. Ei kivaa.

i. 14,6km WU + 4 x Korkeakoski + CD

+21°C Tuulen suunta oli sellainen että Ylistön puoli periaattessa vastatuulta mutta suojainen ja rantaväylän puoli oli myötätuulta. Ohjelmassa oli viisi kertaa mutta vedin liian kovaa kuntoon nähden joten piti jättää neljään. Ennen viimeistä vetoa säädin kellon näyttöasetuksia mutta tuli liian vähän paluunappi painalluksia joten jäi väliaika saamatta. Veto oli kuitenkin ajallisesti sinne muitten keskiarvoon.

Loppuviikon ohjelma menee uusiksi marjastuskauden takia. Lenkit voi odottaa kun taas marjat ei odota. Pitää yrittää pitää ylimääräiset kävelyt minimissään ettei tuo varpaan nivel ota liikaa itseensä.


Ke

a. Marjastusreissu (lakka). Kulunut aika: 4h 55min

i. MTB 8,7km


To

a. Marjastusreissu (lakka). Kulunut aika: 6h 20min


Pe

a. Marjastusreissu (lakka). Kulunut aika: 5h 13min

i. TV Kevyt 9km

+19,5°C Ei ollut niin nihkeää ja jäykkää kuin pelkäsin. Selkä oli jumissa ja toinen lähentäjä vähän kipeä suolla tarpomisesta. Tuota varpaan niveltä pelkäsin että se saattaa pahentua. Ehkäpä tuo pehmeä alusta antoi kuitenkin senverran anteeksi ettei se paljoa pahentunut. Särkihän sitä aina kotiin päästyä. Nytkin juostessa se oli hieman noemaalia kipeämpi. Lähdin aamuisin puoli seiskan maissa että ehtii ensimmäisten joukossa suolle. Aika hyvin toimi taktiikka tänä vuonna. Ainahan siellä joku muukin on aikasin aamusta mutta hyvin mahduttiin. Tänä kesänä on huonompi lakkavuosi kuin viime vuonna joka olikin harvinaisen hyvä. Oma saalis jää noin puoleen viime vuotisesta vaikka sunnuntaina vielä tekisikin pikaisen keruureissun. Toivottavasti vadelmaa sitten tulee sitä enemmän. Sen aika on sitten elokuussa. Huomenna on taas noemaali juoksupäivä.


La

a. Aamuhölkkä 8km

+13,5°C Pilvistä. Hyvä juoksukeli. Lähentäjä kipeämpi. Olihan se hieman jäykähkön oloista. Tulihan sitä muutama tunti viihdyttyä suolla. Ei niitä reissuja voi ihan kevyeksi liikunnaksi merkitä mutta täytyy seurailla hieman tarkemmin kuinka ne on ja tulee vaikuttamaan juoksuun.

i. 15km: WU + TV Reipas 8km + CD

+16,5°C Sade. Sade alkoi vasta kunnolla reippaan aikana...onneksi. Ajattelin jo jättää loppuverkan lyhkäiseksi mutta sade onneksi heikkeni. Alkuverkan jälkeen pienet venyttelyt ja pari satasen aukkaria. Alaselkä oli ennen juoksua jumissa mutta nyt se vasta jumissa onkin. Yritin ottaa taas ensimmäisen kilsan varman päälle mutta se oli 8s kovempi kuin viimeksi ja aikalailla reippaan keskivauhtia. Tuuli oli melko samanlainen kuin viime viikolla. Ainoastaan ennen ensimmäistä kääntöpaikkaa tuli sateen alkaessa kunnolla aikamoinen puhuri. Keskisyke 8 pykälää matalampi ja vauhti 2s/km kovempi kuin viime viikolla. Vaikka ennen treeniä oli pieni pelko että mitähän tästäkin tulee, niin oli kuitenkin hyvä treeni!


Su

a. Marjastusreissu (lakka). Kulunut aika: 4h 40min

Aamulla oli alaselkä melkoisen heikossa kunnossa. Jumin lisäksi vihlova kipu vasemmalla puolella. Ei se kuitenkaan pahentunut suoreissulla vaan parani iltaa kohdin.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti