lauantai 10. huhtikuuta 2021

Paluu päivitykseen

 Viimeaikaiset hiihtolenkit:



Ensimmäinen hiihtolenkki oli 28.01 kun akilles oli jo siinä kunnossa ettei sillä enää juostu. Helmikuun alkupuolella kokeilin juoksua mutta se meni melko pahaksi ja sitten ei tehtykkään mitään. Helmikuussa kaksi juoksulenkkiä ja maaliskuussa kolme. Parin maaliskuun juoksulenkin jälkeen takareidet tuli kipeäksi ja jäykäksi. Akilles ei enää mennyt pahaan kuntoon. 
Nyt kun kelit menee märäksi niin taitaa hiihdot jäädä. Jos nyt tulee vielä pakkasöitä niin voisi sen "parikymppiä" käydä heittämässä niin saisi 1300 täyteen. Olishan minulla nuo zerot joilla voisi käydä huonommallakin kelillä, mutta en ole tänä talvena hiihtänyt niillä kertaakaan. Huomen aamuna olisi ehkä ihan ok keli mutta täytyy nyt antaa lepoa noille kylkiluille. Tänään juoksulenkillä (TV Kevyt 8km) sattui sekä etu että takapuolelle. Ei pystynyt yskimään limaa kurkusta vaan se piti hönkäillä ulos kurkusta. Akillekseen ei kuitenkaan sattunut. Olen hoitanut hoitanut sitä kylmällä ja finalgonilla. Kylmähoito on viimeaikoina jo jäänyt. finalgon paras silloin kun tulehdus ei ole enää akuutti.
En ole koskaan pystynyt siirtämään pyöräily enkä hiihtokuntoa juoksuun. Jotkut siihen pystyy. Kolme viimeistä juoksulenkkiä on kuitenkin tuntunut ihan kohtalaiselta, joten eiköhän tässä viikossa parissa pääse normaaliin juoksurytmiin, jos ei akilleksen kanssa tule takapakkia. Nyt minulla on onneksi tuota mehipäisvoidetta joka on aikaisemmin tehonnut akuuteissa tilanteissakin. Sen tilaaminen vaan tuli kalliiksi, kun erehdyin tilaamaan ebayn kautta venäjältä. Sitten tulikin tullit, verot, postin käsittelymaksut ja aikaa paloi ennen kuin sain voiteet kotiin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti