tiistai 15. joulukuuta 2020

Vko 51 (14-20.12)

 Ma 

Kauppapyöräily


Ti

a. Aamulenkki 7km

-2.7°C  Ihan ok kulku ja tossukin piti kohtalaisesti. Kutonen oli ohjelmassa mutta lipsahti seiska.

i. TV 9km

-0.4°C  Teevee ja teevee. Kävelin suosiolla ylämäet kun tossu ei pitänyt. Oikeastaan laajavuorentiellä oli eniten irtolunta. Emännäntie taas oli jo polkeutut ihan sopivasti. Eipä tällaisesta kelistä jää oikein hyvä mieli lenkin päätteeksi.


Ke

TV Kevyt 8,7km

+0.5°C  Vielä paskempi keli kuin eilen. Tästä lenkistä ei ollut mitään hyötyä. Vajaa kilsa oli jotenkuten aurattua.


To

a. Aamulenkki 7km

-0.8°C  Onneksi oli ollut aura-autot liikenteessä. Tosin hiekka-autot taas ei. Ei ollut niin helppoa kuin tiistai aamuna. Nähtävästi tuo liukkaalla ja sohjolla nujuaminen käy lihasiton päälle.

i. 11km: TV 7km + 4km

-2.1°C  Keli oli huomattavasti parempi kuin eilen ja toissapäivänä. Ensimmäinen nousukilsa rauhallisesti 5,35/km ja sen jälkeen alamäet rennon reippaasti. Kun nastat piti kohtalaisesti ja juoksu kulki niin annoin mennä. Huonoin pito oli rantaraitilla jossa nastat ei purreet jäähän. 7km keskivauhdilla 4,53/km ja loppu 4km hölkäten kotiin. 


Pe

a. Aamulenkki 6,9km

-2.7°C Lumisade. Uutta lunta sentin verran muttei liukasta. Hiemanhan nuo jalat oli jäykät. Siksi varmaan ensimminen kilsa oli niin hidas, tosin ei tuo gpässäkään ihan oikeaa reitti mennyt.

i. TV Kevyt 12km

-2.0°C  Hyvin vaihteleva keli. Välillä hyvää, välillä huonoa alustaa. Ei juoksutuntumassa kovin ihmeellistä paitsi ettei oikein huvittanut.  Huomenna pitää taas pyöräillä keljonkeskukseen kun minä tilaan ja posti tuo... tuo vaan aivan väärään paikkaan. Tuossa 400m:n päässä on kaksikin postin noutolaatikkopaikkaa sekä ärrällä että salessa. En usko että ne kaikki olisi ollut täynnä vaan paketinkuljettajaa on ruvennut laiskottomaan ja jättänyt kaikki tämän lähialueen paketit samaan paikkaan. Sunnuntain pitkä saattaa siirtyä maanantaille... keleistä riippuen. Maanantaina saattaa olla jo taas sulat tiet ja sunnuntaina vielä jäistä. No, tilanteen mukaan.


La

TV Kevyt 8,3km

+0.6°C  Paikoin oli jo loskaakin. Mitenkähän sitten huomenna. Paikoin tossu piti ihan kohtalaisesti kunhan vaan löysi valkoista lunta kengän alle. Ihmeen hidasta vauhtia... ei se keli nyt niin huono ollut.


Su

TV 23km

+3.3°C  Hieman oli tylsä reitti mutta sen kyllä kesti kun tossu piti. Märkääkin oli. Lasit sai laittaa suosiolla taskuun kun ne ei  pysyneet kuivana. Ei siis ollut tänäänkään TV kevyt lenkki vaan TV. Huomenna pitää palautella kunnolla.

Viikkoon liikuntaa 9,5h josta juoksua 93,5km(6p).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti