maanantai 26. lokakuuta 2020

Vko 44 (26.10-01.11)

 Ma

Juoksua 8km

+9,4°C  Kävelin loppumatkan mäet sillä olihan tänään palauttva päivä. Gaminkin ilmoitti että palautuminen on vain kohtalainen. Muutoin ihan ok lenkki.


Ti

Sauvalenkki 8,7km: 2km + 8 x sauvarinne + 2,4km

+10,7°C  Jäi lenkki hieman lyhkäiseksi mutta ehkä hyvä näin. En lähtenyt Laajavuoreen kun hissirinteessä ei kuitenkaan olisi ollut valoja. Tämä mäki kyllä jää hieman lyhkäiseksi kun kestoa on ainoastaan 2,5min. Ensikerralle täytyy etsiä hieman pitempi. Hissirinteeseen en varmaankaan enää mene kun viimeksi polvi eikä selkä oikein tykännyt alastulosta.


Ke

Juoksua 12km

7.9°C Eipä tuo juoksutuntuma ole vieläkään edes tyydyttävällä tasolla. Sykkeetkin huitoo pilvissä. Keli sentään oli hyvä.



To

Juoksua 7km

7.5°C  Lenkki aamusta että jää riittävästi palautusaikaa huomiselle sauvalenkille. Polvi on mikä on ja eipä oikeastaan ole täysin kivutonta lenkkiä. GPS alkoi sekoilemaan kilsan jäkeen pariin otteeseen. Ei ole vielä koskaan ollut noin pahoja sekoiluja. Toivottavasti ei enää tulekkaan. Mittasin matkan google maps:ista ja mittaus taisi jäädä hieman alakanttiin. On onneksi vielä tallessa 310XT jos nykyinen alkaa toistaa tämänpäiväistä.
Illasta kävin vielä pyörällä Lidl:ssä ja matkaa paluumatkan mutkan kautta reilu kymppi. Jalat tuntui hyvälle.


Pe

Sauvaharjoitus 13,7km: 4,9km + Sauvarinne 1+4krt + 4,5km

+7,1°C  Kävi jo mielessä että jätänkö lenkin väliin mutta sitten tuumin että huominen on parempi lepopäivänä kuin tämä päivä. Alussa oli jopa viileää puolibörjeillä mutta kolmosen paikkeilla pääsi jo lämpöön. Ensimmäinen mäki oli pieni lapsus kun erehdyin väärälle uralle. Neljä seuraavaa meni suunnitelmien mukaan. Lopun polkuosuus vesitornille oli pieni arvoitus kun en muistanut millainen alusta siinä oli. No, vähän kiviä muttei häiritsevästi. Alastulo polkua piti ottaa varovasti märkien lehtien takia. Oli pari kolme jyrkempää kohtaa joissa joutui jarruttamaan joten palautuminen ei ihan optimaalista mutta kuiten riittävä. Huominen ei varmaankaan ole lepopäivä vaan lyhyt kevyt palauttava juoksulenkki.


La

Juoksua 6,5km

+3,2°C  Se oli se palauttava. Lopussa kävelin ylämäet jotta rasitus pysyy riittävän alhaalla. Sykkeet oli jo sinnepäin pitkästä aikaa. Ainoastaan yhden kerran on ollut alhaisemmat sitten helmikuun. Nyt on ollut pari kolme viikkoa rautakuuri päällä. Ei nyt ihan joka päivä mutta kuitenkin. Minulla on luonnostaankin alhainen hemoklobiini ja jos se on laskenut vielä siitäkin niin se voisi selittää korkeat sykkeet. Toisaalta se alkukevään sairastelu... Huomenna vähän pitempi.


Su

Juoksua 20km

+7°C  Lähdin pienellä riskillä juoksemaan kotoa käsin Jyväsjärven ympäri. Laitoin jalkaan Adios Boostit jotka on hieman kevyemmät. Juoksu kulki hyvin, kiitos eilisen kevyen, aina 13km:iin asti. Sitten alkoin koko viikon hieman häirinneet takareidet jäpittämään. Tulihan siinä hieman väsymystä ja tietenkin ylämäet. Sykkeet palasi eilistä edelliselle tasolle. No, olihan vauhtikin parempaa. Hyvä lenki kuitenkin. Huomenna lepo tai jos oikein tekee mieli ulos niin lyhyt kevyt pyörälenkki.

Viikkon liikuntaa 8h 31min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti