maanantai 19. lokakuuta 2020

Vko 43 (19.10-25.10)

 Ma

Juoksua 8,6km

+0,7°C Lenkki ennen lumisateita. Joutui nöyrtymään jo ohkaisiin trikoisiin. Laitoin heti alussa mittarinäkymäksi vain kelloajan. Toki joka kilsalle napsahti väliaika näytölle. Sykkeet pilvissä mutta ei oikeastaan mikään yllätys. No, ne on mitä on ja laskevat kunhan saa juoksulenkkejä alle. En usko että esim eilisessä pyörälenkissä olivat kovin korkealla. Juoksu on kuitenkin eri juttu. Tällä viikolla jää pyöräily vähiin keliennusteen mukaan.


Ti

Sauvaharjoitus 14km: 4,4km + 3xSauvarinne + 6,2km

-1,2°C Tuntuipa viileältä kun meni pakkasen puolelle. Tarkoitus oli vetää "normaali" Laajavuoren hissirinne 5 kertaa mutta jalat oli toista mieltä. Eilen mittari ilmoitti palautumisen olevan hyvä mutta tänään vain kohtalainen. Taisi mittari olla oikeassa :-) palautussykekkään ei laskenut riittävästi. Toisen vedon vedin hissin vieressä olevalla uralla mutta se oli turhan liukas vaikka onkin profiililta hiema parempi. "Loppuverkan" tein hieman pidemmän että sai treeniin hieman enemmän kokonaiskestoa.


Ke

Juoksua 6,5km

-0,7°C Yritin ehtiä ennenkuin pyörätiet tulee lumiseksi. Yhteensä kilsan verran kuitenkin joutui juoksemaan lumella mutta ei ollut liukasta. Eipä olekkaan tullut vähään aikaan juostua noin hitaasti. Ainoastaan ylämäissä huomasi lihasväsymystä mutta tasainen tuntui menevän ihan ok. Keskiselkä oli jumissa nähtävästi eilisesestä rinteen alasjuoksusta. Huominen kelin ja tuntuman mukaan.


To

Juoksua 9km

+7°C Tihkusade. Vaikka viimeviikolla ei etureidet olletkaan tuhottoman kipeät, niin tällä viikolla on kuitenkin ollut etureidet jumissa. Ei ollut helppoa juoksua mutta en kyllä odottanutkaan sitä. Huomenna taitaa tulla kevyt päivä. Voisi käydä vaikka Tokmannilla hakemassa kävelysauvat kun teleskooppisauvoista toisesta on hävinnyt kovametallipiikki. Pehmeällä alustalla se ei haittaa mutta jäätyneessä maassa haittaa.


Pe

MTB 20km

+3°C Palauttava lenkki Tokmanniin ja Lidliin.


La

Sauvalenkki Soidenlampi-Ylämyllyjärvi 15km

+3°C En tehnyt yhtä pitkää kuin viimeviikonloppuna. Viimeviikkoon tuli ehkä hieman liikaa harjoitustunteja, joten piti ottaa vähän kevyemmin. Harjoitus sinänsä oli käsille hyvä. Oliko sitten syynä eilen hankitut uudet sauvat teleskooppisauvojen tilalle vai se että ne olivat hieman pidemmät. Saattaahan olla että tekniikkakin on parantunut. Loppuun 2x kotalammenmäki jotta sai tuon 15km täyteen. Huomisesta lenkistä en vielä ihan varma. Pyörä tai juoksu.


Su 

MTB 3,6km + Jyväsjärvi 12,5km + MTB 4,2km

+1,6°C Laitoin yhden kerroksen ylimääräistä vaatetta pyöräilyosuuksille. Olisi saanut olla käsissäkin, varsinkin paluumatkalla. Juoksin järven ympäri sen takia ettei tarvinnut juosta mäkiä. Tällä kunnolla ne on aika myrkkyä. Lopussa hieman kiihdytin että pääsi alle viiden ja puolen keskivauhtiin. Ainakin huominen täytyy ottaa erittäin kevyesti.

Viikkoon liikuntaa 8h 48min eli huomattavasti vähemmän kuin viimeviikolla kun pyöräily jäi vähiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti