torstai 30. elokuuta 2012

To 30.08

Taas oli aamulla heräämisongelmia. Huomenaamuna kelloradio soikin sitten hieman kovempaa :)
Aamulla suorinta tietä töihin 4,6km + nihkeä salitreeni.
Pitkän työpäivän jälkeen ei tullut kuin 17,9km - 28,4km/h. Töissä pukkaa hieman aikataulut päälle, joten himmataan hieman harjoittelua vähäksi aikaa. Pyöräily vie sen verran aikaa ettei oikein riitä tunnit päivässä. Juoksu kyllä onnistuisi aikataullisesti, jos pääsisi juoksemaan...

6 kommenttia:

  1. jep, Lomat jo lähes lusittu ja "tolpat" siedettävät, mutta kaikenlaista lievää ja lievää suurempaa jomotusta...heh-heh. Tää vanhuus. Tsamppiä sulle kovasti!

    VastaaPoista
  2. Ainahan sitä kestyvyysjuoksijalla jotain pientä...
    Vaikka olin tänään katsomassa Finlandia maratonia, niin ei tullut edes mieleen että olisi mukava olla viivalla. Siis silleen pakottavaa tarvetta. Tavoite oli että joka sarjasta SM maratonmestaruus ja ja Finlandiasta sarjavoitot(1/2), mutta taisi jäädä haaveeksi.

    VastaaPoista
  3. Joo useammalla ne haaveeksi tahtoo jäädä. Kyllähän tää juoksuporukka yleensä on tiukan paikan tullen muuten lujatahtosta sakkia, mutta kiven läpi ei kukaan pääse paljain käsin. Tulevalla viikolla käyn kyllä lekurin pakeilla kuuntelemssa todennäkösesti tylyhköä tarinaa, jota kyllä on joka suunnalta jo kyynneltu vuosia...heh, mutta mukavaa on silti ollu ja juoksemisen jättämisen myötä kyllä menee niin paljon muuta mukavaa, että jo ajatuskin tuntuu vaikealta...ens tammikuun jälkeen itellä loppuu noiden roposijen perässä juoksu ja jään eläkkelle. Sillonhan ois aikaa vaikka juostakin...mut ei taida sillee käydä Uunollakaan...koitetaan kärvistellä.

    VastaaPoista
  4. Päivitähän blogiasi lääkärin "tuomiosta". Tammikuuta kannattaakin odottaa :)Pääset oravanpyörästä pois ja silloinhan on aikaa keskittyä huoltavaan harjoitteluun. Tukilihakset kuntoon ja niinpoispäin. Vielä sinua Espanjan baanat odottaa!

    VastaaPoista
  5. Missäs mies luuraa kun ei kuulu ei näjy ?

    VastaaPoista
  6. Mitäs sitä turhia lätisemään. Kirjoitetaan sitten kun on julkaisukelpoista tekstiä.

    VastaaPoista