maanantai 30. heinäkuuta 2012

Ma 30.07

Tänään ei ollut ketju syönnillään. Olisko ollut kostea kuuma keli vai mikä, mutta lihaksisto oli jotenkin voimaton. Lämmintä oli +28 astetta. Alkumatkasta myötötuulessa pukkasi hieman hikeä! Aurinkolasit piti laittaa suosiolla pois kun hiki meni koko ajan silmiin.
Polvi oli taas pahempi kuin aikoihin. Pari kertaa kokeilin nousta tangolle, mutta ei siitä oikein mitään tullut. Tämän päivän piti olla alunperin kokeilu huomista varten. Huomenna oli tarkoitus vetää hieman pidempi ~130...140km, mutta taitaapi jäädä. Palautellaan nyt ainakin yksi päivä. Tiedä sitten pitäisikö sitä taas alkaa käydä "lääkekaapilla". Riittäisi kyllä jo tuo nappien napostelu :(

Aamulla palautin vuokra-auton, jolla tuli viikon verran köröteltyä. On se vaan kiva ajaa uudehkolla autolla, vaikka kallista onkin. Viikko meni sukuloidessa ja lakkasoilla syntymäkotini seudulla systerin kanssa samoillen. Olisko tuo polvi ottanut siitä sitten hieman itseensä. Suokävely itsessään varmaan tekisi hyvää, mutta kanervikossa ja risukossa rämpiminen ei. Kuten ei myöskään ojien ylitykset.
Vielä olisi vajaa kaksi viikkoa lomaa. Viimeisen viikon olen pyhittänyt Lontoon Olympia kisojen seuraamiseen. Silloin oikeastaan voisi laittaa jo kellonkin soimaan aamuisin, ettei arki tule liian rankkana. Samalla voisi tehdä pyörälenkin heti aamusta tai sitten käydä poimimassa vattuja... Lauantaina ostinkin talven mansikat. Ensimmäiset satsit vedin monitoimikoneella soseeksi sattumilla, mutta lopussa havaitsin käyttää "kuutioterää", jolla sai mansikat pieneen tilaan, mutta ei sosemaiseksi :-)   ...ja taas tarvittiin laastaria kun otin uudet terät muovista.

Päivän lenkki:



 Pääjärvenmäki: near: http://www.kirkkovuori.fi/index.html 
 Huopanankosken silta
 Liljan kukka


2 kommenttia:

  1. Kaksi kuvaa sai minut noista sinun otoksista miltei kiihtyneeseen tilaan. Nimittäin noi lakat, joita itsekin olen yrittänyt poimia kaiken tämän juoksun ohella,sinun marjat näyttävät vaan pirun siisteiltä.Toinen kuva joka sai minut herkistymään on tuo kuva huopanan kosken sillasta,siellä nimittäin muutana kymmenen vuotta taaksepäin sillan kaiteeseen nojaillessa,allekirjoittanut teki päätöksen alkaa pienen tauon jälkeen uudestaa juoksuhommiin,kun huomasi miten rapakuntoon olin kerennyt vähässä ajassa, en ressukka jaksanut juosta edes vitosen lenkki, välillä kävelemättä. Miksi minä sielläpäin liikuin niin ei sitä oikein ilkee kertoa,vaan jonkinlaiseen hauskanpitoon se kyllä liittyy. Menestystä sinulle jalkaprojektissa,etköhän ole jo oman osasi kärsinyt,toivottelee TV HART

    VastaaPoista
  2. Tuo Huopanankosken sillan maisemat on tosiaan hienoja!
    Lakat lahjoitin systerille. Piti oikeastaan ottaa yksi rasia itselle, mutta unohdin.

    Polvi otti tuossa loman aikana hieman takapakkia. Ei meinannut edes kauppareissua pystyä tekemään pyörälläkään. Aloitin siis "suosiolla" taas nappikuurin.

    VastaaPoista