lauantai 7. heinäkuuta 2012

La 07.07 Saarenmaa

Tänään saikin nukkua pitkään! Tuli tosin hieman valvottuakin.
Hyppäsin pyörän selkään vasta puolenpäivän jälkeen. Tarkoituksena oli polkaista Toivakkaan, mutta jostain syystä poikkasin Oravasaaressa Saarenmaata kohti. Alku olikin asfattia, mutta muuttui pian hiekkatieksi. Hyvä kun pysyi edes paikat hampaissa. Aikamoista nimismiehenkiharaa, sepeliä yms. Toivottavasti tuleva sade hieman pudistaa pyörää. Olisi siinä muutenkin huollon paikka. Ainakin ketjut pitäisi irroittaa ja puhdistaa kunnolla.
Lenkki numeroina: 63km - 24,4km/h
Huomenna taitaa olla sadepäivä, joten viikkoon: 321km. Ihan hyvä kuuteen päivään!

7 kommenttia:

  1. Nuohan on ihan japanilaisen maratoonarien määriä kovimmilla harjoitusjaksoilla;)

    VastaaPoista
  2. Hienoa, että olet päässyt taas sportrytmiin kiinni, tuo jalkaoperaation jälkeen. Juoksun aika tulee vielä ja entistä ehompana. Älä turhaa irrota ketjuja,sumutteella jytyä(vahva kemikaali) pakkaan ja ketjuihin anna vaikuttaa muutama minuutti ja painepesurilla huuhtelu, huom. ei kampilaakeria kohti, vaan poispäin, sitten hyvä kuivaus ja ketjuille hyvä ohut öljy, niin a vot ja taas kulkee Terkkuja ja tsemppiä toivoo TV HART

    VastaaPoista
  3. Ootko seurannu Tour de Francea, siitä saa hyvät jytkyt omiin reeneihin!

    VastaaPoista
  4. Kimmo: Mitä kemikaalia olet itse käyttänyt. Itse ajattelin laittaa tärpättiä. Piainepesuria minulla ei enää ole. Bilteman painepullo ajanee melkein saman asian. Tällä viikolla taitaa sataa joka päivä, joten pyöräily jää varmaan vähemmälle.

    Miika: Minulla ei näy Eurosport, joten tourin seuraaminen on jäänyt väliin. Joskus aikoinaan tuli vietettyä viikko tv:n ääressä touria seuraillessa.

    VastaaPoista
  5. Ihan vaan liuotinpesuainetta huoltoasemalta riittaa siihen,vaatii tosin pitemmän liuotusajan. Itse anastan aina uimahallin siivoojilta JYTY nimistä tehopesu ainetta, räjäyttää vaikka tuhkatkin pesästä, tosin se kulkee nykyisin eri nimellä,en muista mikä sen nimi on nykyjää, täytyne tarkistaa. Tosin jos olet jo ajanut samoilla ketjuilla ja pakalla vajaat 8000km on ketjujen ja pakan vaihto aika, Shimanon ysi pakkaa löytyy ihan Biltemalta, mutta kymppi vaatii jo urheiluliikkeen

    VastaaPoista
  6. Kuulostaa ja näyttää hyvältä! Laitahan karttakuvat kanssa, niin voisin ottaa itsekin hieman lenkkivinkkejä! :)

    VastaaPoista
  7. Täytyy laitella kun keli ja polvi taas sallii tehdä hieman pidempiä lenkkiä.

    VastaaPoista