sunnuntai 23. marraskuuta 2008

Su 23.11 Melkein pitkä

Tosiaan ei pääse rytmiin...
Pejantaina aamulla jäykkä kutonen torstain lipsuttelun jälkeen. Iltasella oli taas liukasta kun "jään" pääle tuli ohut kerros lunta. Alkoi sen verran potuttamaan se lipsuttelu jäykillä jaloilla että kävelin osan lenkistä. Kilsoja ei viitsi edes mainita.
Lauantaina piti juosta tunin verran, mutta oli sitä muuta ohjelmaa sen verran että se oli hyvä "tekosyy" jättää lenkki väliin. Saimpahan kuitenkin ladattua musiikkia tytön kännykkään sekä nyt pystyn kuuntelemaan musiikkia digiboksistakin muistitikun avulla. Kekkasin myös liittää kännykän kaiutinsarjaan ja musiikin laatu on parempaa kuin suoraan kännykän kaiuttimista, vaikka se sieltäkin oli jo ihan kohtalainen.
Tänään klo 9:30 lenkille. Juoksu oli jo ihan alusta alkaen tosi jäykkää. Selvisin kuitenkin ajoissa Alballe josta oli yhteislenkki Jaskan ja Miikan kanssa. En varmaankaan olisi itsekseni saanut tuota 1h 35min lenkkiä tehtyä. Laitoin lähtiessä jalkaani vanhat Sarvan nastalenkkarit. Osa nastoista oli painunut jo sisään ja yksi nasta joka oli irronnut kengän kärjestä olin korvannut ruuvilla. Huomasin jo heti alussa että ruuvi painaa jo isovarvasta. Eikun takaisin ja pihdeillä ruuvi pois. Jos keli jatkuu samanlaisena kuin on ollut tällä viikolla, niin taitaa olla aika hankkia uudet nastalenkkarit. Tiedä sitten minkälaiset hankkisi. Icebugit taitavat olla melkoisen jäykät ja kolhot. Uusimpia Sarvoja en ole kokeillut. Asicsen kengät olisi tietenkin hyvät jos niissä on vaan nastat riittävän ulkonevat. Tai sitten ostaa uudet lenkkarit ja vie ne nastoitettavaksi. Mikä sitten lienee paras vaihtoehto???

2 kommenttia:

  1. jaa-a itse olen miettinyt samaa. Uhratako uudet pegasukset nastoitettavaksi. Jos kelit jatkuvat tälläisenä niin olisi varmaan jo kannattava investointi.

    VastaaPoista
  2. Mulla olis yhdet muutaman kerran lenkillä pidetyt Sarvat. Eivät sovi mun koiville, ostakee halavalla pois.

    VastaaPoista