tiistai 27. toukokuuta 2008

Ti 27.05 Vauhdikkaampaa

Aamulla nihkeä vitonen ja iltasella Kotalammella. Neljä kertaa lampi ympäri kahden minuutin palautuksella. Kolmannessa vedossa alkoi tulla vettä aika railakkaasti. Kierrosvauhdit 4,10/4,05/4,04/4,01 eli keskivauhti 4,05. Katselin harkkapäiväkirjasta että olin viime syksynä vetänyt 5x keskivauhdilla 3,52 ;) Hieman ollaan vielä jälessä. Tämä nyt olikin vain tunnustelu harjoitus. Jospa ensiviikolla pääsisi neljän minuutin pintaan. Kilsoja tälle päivälle 5+12.

4 kommenttia:

  1. On se hyvä että uskoa vielä löytyy, mutta onkohan tuota toivoa enää jäljellä ;)

    VastaaPoista
  2. Tumppi reenaa raivolla kun Suonenjok' on niin hilijoo?

    VastaaPoista
  3. Voi tää hiljaisuus jatkua vielä pitkään. Tekemistä riittää et kehtaa kisoihin lähtee...

    VastaaPoista
  4. En oikein tiedä onko tässä uskoakaan enää... vähän tämä on sellaista päämäärätöntä rimpuilua. Tsekkasin sitä harkkapäiväkirjaa hieman tarkemmin ja huomasin että olin vuosi sitten keväällä juossut 5x keskiarvolla 3,47!!! Jaska oli tosin silloin kirittämässä ja silloin mentiin aika täpöjä. Muutamaa päivää myöhemmin tuli täysi waterloo Varkauden SM-maastoissa, että se siitä kunnon hyödyntämisestä ;)

    ps. nyt se kl on taas mennyt ihan sekaisin. Rasittaa elimmistöään väsyneenä, jotta saisi itsensä vielä väsyneemmäksi. Onneksi me tumpin kanssa ollaan sen verran fiksuja ettei me tehdä sitä ;)

    VastaaPoista