sunnuntai 18. toukokuuta 2008

Su 18.05 Väärät jalat

Piti jo eillen kokeilla jalan kestävyyttä, mutta se jäi kotikiireiden vuoksi.
Tänään sitten kiersin reilun kympin lenkin josta pystyin juoksemaan ainoastaan 6km ;(
Juoksun alussa tuntui että kaadun nenälleni. Taisi pyöräily vetää jalat aika jumiin. Näillä jaloilla ei vielä vedetä kunnon lenkkiä. Päasia että pohkeeseen ei enää sattunut. Ensi viikoolla alkaa taas totuttelu juoksuun... Kisakalenteri tosin taitaa mennä uusiksi. Mennään taas viikko kerrallaan. Nyt kuitenkin ei mennä määrillä vaan tehoilla ja palautumisen ehdoilla...kunhan taas vaan pääsisi rytmiin...
Oli hieno katsoa SM-maastoja. Onnittelut pojille. Miikalta hyvä suoritus(jota odotinkin). Jaskalta ilmiömäinen palautuminen maratonilta. Börjeltä odotin vielä kovempaa suoritusta, mutta kova juoksu kuitenkin. Mikolta hyvä suoritus. Vielä kun se todellinen kunto saadaan kisasuoritukseen. Tumppi aloitti rohkesti, kuten pitääkin. Kunto alkaa taas löytymään ;) (paitsi että hävisit fg:elle ja Antille) Kallea K. ei TV-kuvissa kauheasti näkynyt, mutta sijoitus hyvä! Kalle R. muutaman sekunnin parannuksella olisi ollut tosi korkealla. Kesällä enkat paranee varmasti. Veskulta perussuoritus, mutta kuitenkin korkealla. Kun työkuviot selkeytyy niin tulee taas varmasti huippusuorituksia. Ykä taas mukana! on se kone ;) Kuinka korkealla olisi ollut pitkällä?

1 kommentti:

  1. Ainut positiivinen seikka oli varmaan se et alan vihdoin tajuta missä vippaa. EI noista sijoista oikein kiinnosta juosta, mutta ei voi mitään. Joku päivä paremmin!

    VastaaPoista