tiistai 5. kesäkuuta 2007

Ti 5.6 Nimellistä harjoittelua...

Joo, eillen pyörällä töihin ja illalla hölkkäilyä 6km+4x100 rennosti. Tänään suorinta tietä hölkäten töihin(5km) ja polkupyörällä kotiin. Huomenna taas pyrällä töihin ja iltasella pitäisi jaksaa ottaa rentoja tonneja.
Nämä kelit olisi ihan kivoja jos ei "tarvitsisi" juosta eikä käydä töissä. Töissäkin ilmastointi on pois pelistä. Lämpötila nousee iltapäivällä varmaankin lähemmäksi kolmeakymmentä. Eipä siinä enää ajatus paljoa luista...jos nyt luitaa muutenkaan ;) Hieman huonolta näyttää tuo ensiviikonlopun kelit. Lämpötila ei näyttäisi laskevan juuri ollenkaan ;( Noh, eipähän tarvitse haaveilla kovista ajoista. Toivottavasti nyt kevyellä viikolla ja lämpöisissä keleissä nuo lihakset hieman pehmenisi. Ainakin tuo lantionseudun jumi tuntuu hieman helpottavan. Polvet tosin oli tänä aamuna entistä kipeämmät. Eka kilometrillä tuli jo mieleen että pitääkö kävellä.

2 kommenttia:

  1. Würzburgissa oli lämpöä parinkympin pintaan ja kosteutta 70-80 prosenttia, joten eikös se mene suht päikseen kelin suhteen sitten?

    VastaaPoista
  2. Kelin suhteen kyllä, muttei matkan ;)

    VastaaPoista