tiistai 15. huhtikuuta 2014

Ti 15.04 Pari lenkkiä

Aamulla tulikin melko pikainen lähtö lenkille. Heräsin kyllä normiaikoihin, vaikken ollutkaan laittanut kelloa soimaan. Nukahdin kuitenkin miltein välittömästi uudelleen. Ylöspäästyä katsoin kännykästä että Carlos oli laittanut aikasin aamulla viestin että he olivat lähteneet juoksemaan Roninmäestä jo viisi minuuttia sitten. Pikaisesti pikakahvit mukiin ja makkaravoileipä kiinteämmäksi ruuaksi. Ehdin syödä puolet aamupalasta pukeutuessa ja normivalmistautumisessa. Kaadoin kahvin mukiin jonka voi heittää roskiin, otin loppuleivän mukaan ja menin tienvarteen odottelemaan. Harvoin tulee näin pikalähtöä lenkille :-) Porukassa oli neljä hemmoa jotka aikoivat juosta Keuruulle asti. Kovia jätkiä! Carloksen kanssa juostiin hännillä ettei oltaisi kiilattu vauhtia liikaa. Takakeljon risteyksessä(huoltopaikka) erkanimme Carloksen kanssa takakeljon lenkille. Laitoin mitttarin siten ettei siinä näkynyt sykkeitä, sillä se on melko mäkinen reitti ja arvasin sykkeiden nousevan aika korkealle. Takakeljon tie oli hiekkapintainen ja hyvässä kunnossa. Eipä tainnut tulla edes yhtään autoakaan vastaan, eli rauhallinen tienpätkä.
Treeni: 19,6km(ks145-max176): 5,5km-6:39/km-ks119 + 14,1km-5:01/km-ks 159.

Iltalenkkinä kevyt mutta kankea 6,2km-5:06/km-ks149-max162. Ei jaksanut sykkeet enää nousta ja takareidet varsinkin alussa tosi jäykät ja kipeät. Sauna tekikin tosi hyvää lenkin jälkeen.

Viimeisen neljän viikon juoksukilometrit: 26, 0, 34, 14. Liikuntaa kuitenkin tuli toissaviikolla 6h ja viimeviikolla 11-12h. Aloitan nyt normaalin pk-harjoittelun sanoi sykkeet sitten mitä hyvänsä. No, täytyy tietenkin olla jonkinlainen itsesuojeluvaisto mukana. Toivottavasti kuitenkin sykkeet alkaa pikkuhiljaa normalisoitumaan. Antibioottikuurista ei ollut mitään apua, joten nyt olen vetänyt luonnonmukaista antibioottia, eli valkosipulia ;-)

3 kommenttia:

  1. Joskus on hyvä testata reserviläisten liikkeellelähtövalmiutta. Moni muu olisi muuten ollut lähtemättä tuolla varoajalla ;)

    VastaaPoista
  2. Kyllä sitä näköjään tarvittaessa on yllättävänkin nopea ;-)

    VastaaPoista
  3. Hieman sulla vielä sykkeet koholla. Mulla ks 117 ja max 151.

    VastaaPoista