keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Ke 09.10

Eilinen painoi hieman jaloissa tai oikeastaan koko kropassa. Oikeastaan vasta tänään realisoitui maanantain juoksulenkki etureisikipujen muodossa, mutta tämä on minulle ihan normaalia. Ennen juoksua ja juoksun jälkeen vasen pohje oli aika kipeä, mutta ei sitä yllättäen juoksussa huomannut. Luulen että se otti eilen hieman itseensä kun revin Säynätsalossa kentälle johtava mäen ylös. Saattaa olla että menomatkalla henkitorvessa tuntunut arastuskin johtui siitä, sillä sen verran se rypistys pisti haukomaan henkeä. Matkaa vaikeahkolle lenkille 7,0km ja läpöä +11 astetta.

3 kommenttia:

  1. Vai vasen pohje kipeä...no sen verran voin avautua, että niin on minullakin. Polvioperaatio meni hyvin ja toipuminen on ollut jopa nopeampaa kuin viimeksi, mutta eikö prkl pitänyt jälkitautina kopsahtaa laskimotukos juuri vasempaan pohkeeseen. Nyt sitten piikitellään ja syödään verenohennuslääkkeitä, jotta "tulppa sulaa". Saa nähdä milloin juostaan..

    AS

    VastaaPoista
  2. Ai hitsi! Minä makasin nin kauan sairaalassa, että söin riittävän pitkään noita ohennuslääkkeitä. Eiköhän tuo tulppa siitä sula nopeahkosti.

    Se on kuitenkin pääasia että tuo itse operaatio onnistui. Löytyikö mitään yllättävää? Kulumaa? yms?

    VastaaPoista
  3. Ei mitään ihmeellistä. Pieni repeämä sisäkierukassa, joka hiottiin siltä osin pois. Sen verran odotettu diagnoosi, että jätin magneettikuvan ottamatta ja menin suoraan tähystykseen. Kyllä tämä tästä...

    VastaaPoista