tiistai 17. tammikuuta 2012

Ti 17.01 Joopa-joo

Aamulla kevyt 5,3km - 5:05/km. Lunta oli tullut taas pikasen yönaikaan, mutta eipä tuo haitannut kevyessä hölökässä. Päälle vielä kolme kierrosta salitreeniä.
Päivällä sitä valkosta sitten ehti tullakkin hieman enemmän. Lähdin vetämään suunniteltua treeniä, vaikka mielessä kävikin juosta suoraan kotiin. Olihan niitä pyöräteitä yritetty jossain vaiheessa höylätä, mutta eipä tuo paljon lämmittänyt kun jalka nuljusi koko ajan pöperössä. Ei ollut kuopijan keli :( Treeni: 15,7km: 12km - 4:33/km + 3,7km - 5:29/km. Eipä tuossakaan treenissä ollut mitään järkeä. Olisi kanattanut juosta suorinta tietä kotiin.

Tilasin viikonloppuna kameraani uuden objektiivin ja se tuli jo tänään tuohon lähiärrälle. On se kun objektiivi maksaa saman verran kuin itse kamera! Taitaa olla seuraava hankinta kamerajalusta. Ei riitä käden vakaus pidemmälle putkelle ;) Täytynee käydä testailemassa viikonloppuna ulkotiloissa, niin totuus selviää.


ps. En näköjään pääse itsekään kommentoimaan kommentteja. Oli jo mielessä sopiva kommentti Carlokselle ;) Jääköön nyt kuitenkin tällä kertaa... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti