torstai 14. lokakuuta 2010

To 14.10

Aamulla joutui jo suosiolla siirtymään talviaamulenkkireitille. Katselin kyllä hieman että olisiko otsalampuissa virtaa että selviäisi sen reilun kilsan pimeän polun pätkän. Juoksua 6km, kv 4:58/km.
Iltalenkiksi povattu lumi/räntä myrsky ei sitten tullutkaan. Aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta ja oli täysin tyyni. Nihkeää juoksentelua 7,8km, kv 4:52/km.
Huomenna olisi suunnitelmissa mennä ruokiksella halliin. Täytyy laittaa kalenteri muistuttamaan että muistaa lähteä ajoissa :)

4 kommenttia:

 1. On se hurja, kun jo tässä vaiheessa harjoittelukautta menee juoksemaan halliin. On se hurja. Kyllä alimatkat kulkevat ensi vuonna.....

  VastaaPoista
 2. "Hyvin" tuntuu sullakin tuo muisti jo pelaavan...he-heh.Intoa kummiskin talvireeneihin.

  VastaaPoista
 3. Yöllä pudotti kuitenkin sen verran lunta ettei ulkona olisi ollut mielekästä/hyötyä vetää reipasta. Toivottavasti hallissa on kaarteet ylhäällä. Vauhti tulee olemaan ensimmäisissä reippaissa sellaista että mummotkin pysyisi vielä mukana :)

  Ei tässä vaiheessa enää voi luottaa muistiinsa. Joku soittaa tms, niin halliin lähtö unohtuu ;)

  VastaaPoista
 4. Ensi viikolla hyppään mukaan hallireenien ihmeelliseen maailmaan. Pidä vauhdit mummotasolla ettei meikäläisellä tuu äiteetä ikävä radalla.

  VastaaPoista