keskiviikko 27. lokakuuta 2010

Ke 27.10 Vähän sinnepäin

Aamulla pikkupakkasessa 8,2km. Kulku ihan ok vaikka etureisiä jumittikin. Keskivauhti 4:48/km. Vaikka eillen hieman pelkäsinkin että märät tiet tulee jäätymään luistinradoiksi, niin pelko oli ihan aiheeton. Keli oli loistava :) Aamusta olleen palaverin jälkeen käytiin Jaskan kanssa lounaalla Hurrikaanissa. Vatsa alkaa taas vetämään ihan normaalisti kun on saanut hieman kulutusta alle...ja sehän vetää.

Iltalenkille melko normaaliin aikaan aurinkoiseen syysilmaan. Tavoitteena juosta Jyväsjärvi ympäri kevyellä hölkkävauhdilla. Kulku muuten hyvää, akilleksiin, jalkaterään, patellajänteeseen ei sattunut, mutta nuo etureidet oli aivan jäkissä. Tuntui että juoksee polvet koukussa ja perse alhaalla(en kai minä yleensä?). Vauhti oli kuitenkin ihan hyvää. Kilsoja 19 ja keskivauhti 4:33/km. Huomenna kevyet lyhyet lenkit että jaksaa taas perjantaina reenata.

3 kommenttia:

  1. Sulla on vain niin lihaksikkaat reidet niin ne jumittaa??
    Ainakin jos on uskominen työkaveriin, joka oli nähnyt sinun juoksevan Finlandiassa. Kyseli minulta, että kukas oli se MT:n paita päällä juossut sellainen ei ihan peruskestävyysjuoksijan näköinen TODELLA vahvajalkainen kaveri, joka juoksi uskomattoman kovaa puolikkaalla;)

    VastaaPoista
  2. Kyllä se johtuu tuosta 10 päivän tauosta sen jälkeen uudelleen aloituksesta. "Aina" sama juttu. Enstex ne tulee kipeeks ja sitten jumi.

    Taisi kaveri "vähän" liioitella kummassakin asiassa ;) Se kyllä on totta, että eihän minusta peruskestävyysjuoksijan näköistä kaveria saa tekemälläkään :)

    VastaaPoista
  3. Mulla on ollut kanssa samaa ongelmaa varsinkin keväällä, kun tiet sulavat ja vauhdit alkavat nousemaan treeneissä. Silloin pitää olla todella tarkkana ettei päästä etureisiä liian väsyneiksi ja jumiin. Itse olen tulkinnut tämän voiman puutteeksi ja sitä asiaa on tarkoitus korjata voimaharjoittelulla talven aikana. Pitää vain varoa ettei reidet kasva niinkuin sinulla.......

    VastaaPoista