perjantai 29. lokakuuta 2010

Pe 29.10 Hallipäivä

Aamulla +5 asteen lämmössä ennen puoltakuutta kevyt 4,8km keskisykkeellä 148. Sykkeet on loppuviikosta alkanaat jo hieman laskea. Alkuviikosta ne oli jonkin verran kohollaan.

Tuommoinen käppyrä syntyi Mutan kanssa tehdystä hallitreenistä. Treenin piti olla aukaiseva treeni ensi maanantain testijuoksua varten. Nyt se testi siirtyi kuitenkin tulevaisuuteen olosuhteiden pakosta, mutta ei sillä nyt kiirettä niin olekkaan. Ehtiipä treenata hieman ennen sitä. Päivän hallitreeni siis: 9km: 3,5 + 8x400m/1...1,5 + 2,3km. Vauhti ei ollut kuin 3,20/km mutta kyllä se vaan kävi keukojen päälle huonokuntoiselle miehelle. Koordinaatio tuntui välillä olevan aivan hukassa. Koikkelehtemista. Nähtävästi nuo jumittuneet etureidet tökki hieman vastaan. Muuten ihan kiva vetää välillä vauhdikkaampiakin treeniä. Tarkoituksena oli vetää treeni 10x400/1, mutta jo viiden jälkeen ehdotin Mutalle että pidennetäänkö palautusta 1,5 minuuttiin. Onneksi ei tarvinnut kovin kauan suostutella :) Kuuden jälkeen sanoin että jätän vedot kahdeksaan, sillä vielä oli mielessä maanantain testi. Eipä niistä kahdesta väkisinvedetystä vedosta olisi paljon hyötyä olisi ollutkaan, kai. Hyvä treeni kuitenkin.

Pitihän sitä sitä töistäkin pois päästä, joten kevyttä hölkkää 4,8km. Etureidet oli kyllä aika töks. No, tänään ne saa saunassa peukaloa :)

4 kommenttia:

  1. Täytyypä opetella omastakin kellosta se automaattinen palautusaika kun noin hienoja käppyröitä saa ulos... Hyvä reeni, kiitos.

    VastaaPoista
  2. Minun kellossa se on Aika-kierros mikä näyttää aina edellisestä väliajasta ajan eteenpäin ( 0:00=> ).

    Kiitos itsellesi seurasta. Aina se kiva on vetää nuo kovemmat treenit kimpassa :)

    VastaaPoista
  3. Mitäs testiä oli suunnitelmissa?????

    VastaaPoista
  4. Joo ei tarvinnu paljoo suostutella... On muuten ihan eri asia 60 tai 90sek.

    VastaaPoista