torstai 27. toukokuuta 2010

To 27.05 Pitää välillä kiusata elimmistöä vaikka ei kuljekkaan

Aamulla kevyt kasi kohtalaisella tuntumalla. Aikataulu olikin tiukka kun piti ehtiä valmistautua kahdeksalta alkavaan palaveriin.

Iltalenkkinä viiden maissa Tuomiojärvi kiertäen 18km: 12,5km(4,30/km) + 5,5(4,02/km) hieman reippaampaa. Reippaamman puolessa välissä keskivauhti oli palan matkaa alle neljää, mutta mäkiosuuksien(n.2km ylämäkeä) jälkeen putosi 4,07:ään. Lopun puristuksella sain sen sitten likemmäksi neljää. Normaalisti kesäkelissä kevyen lenkin vauhti on ollut 4,35...4,20. Nyt tuo 4,30 vauhtikin tuntui nihkeälle. Ei vaikeaa mutta nihkeää.

Tänään ehdin oikein aukaista televisionkin :) Lenkin, suihkun ja ruokailun jälkeen tyydyin ainoastaan keräämään työkalut kasaan. Eipä tässä muuhun oikeastaan aikaa ollutkaan. Viikonloppuna aion roudata remontissa yli jääneet tavarat ja "ylimääräiset" työkalut varastoon. Saapahan kämppää siltäosinkin hieman siistimmäksi. Jääkaapin ovessa on kuitenkin tekemäni työlista, jotka pitää hoitaa jossain välissä. Nyt huilin kuitenkin jonkin aikaa ja yritän hieman keskittyä tuohon lihashuoltoon. Siitä voisi olla hieman apua noihin polvi ja akilleskipuihin...toivottavasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti