maanantai 10. toukokuuta 2010

Ma 10.05 Kevyttä häröilyä

Aamulla kevyttä hölkkää 7,7km. Alkulenkki kulki ihan hyvin :) Keskivauhti 4,42/km.
Iltalenkkinä kevyt 9km. Happi ei kulkenut yhtään. Pienessäkin mäessä piti jo huohottaa. Ihme juttu. Keskivauhti 4,32/km. Lihaksisto kuitenkin alkaa toimimaan jo kohtalaisesti eikä mihinkään satu...ainakaan paljon :) Ai, niin. Nyt tuli mieleen että minun piti vetää lenkin päälle henkseleitä(~4-6x100m) Kotalammen kentällä. Noh, nyt se on myöhäistä. Jospa sitten huomenna :)
Sain kun sainkin kasattua kerrossängyn nyt iltasella. Nyt voisi alkaa valmistaumumaan henkisesti käytävän tapetointiin ja maalaamiseen. Iltasella tuo tehollinen työaika vaan tahtoo jäädä aika lyhkäiseksi. Töissä tahtoo mennä aina pikkasen pitkäksi, lenkki päälle, suihkuun ja sitten teet ruuan. Remonttityöt pitää talosääntöjen mukaan lopettaa jo kahdeksalta, niin ei siinä ihmeitä saa aikaseksi. Onneksi tortaina on "vapaapäivä".

2 kommenttia:

  1. Joo sitten voitkin aiheuttaa meteliä heti aamusta alkaen "hela" torstain. Tosin pari treeniä katkaisee rempan aina välillä ja naapurit saa nukkua;)

    Minäkin olen muuten joskus vetänyt autonrengasta perässä tuolla pururadalla syksyisin. Tulee hyvin forcea reisiin ja pohkeisiin....

    VastaaPoista
  2. Henkseleiden vetäminen onkin paljon kevyempää kuin kuin autonrenkaan ;)

    VastaaPoista