keskiviikko 26. toukokuuta 2010

Ke 26.05

Aamulenkkinä kevyt kutonen. Nyt tajusin ottaa käsineetkin käteen. 5:30 kun nousin ylös niin mittari näytti 6 astetta. Alhaalla ehkä vielä kylmempääkin.

Häslinki työpäivän jälkeen klo 17 kotiin juosten kevyt kasi. Eipä tuo juoksu oikein taaskaan kulkenut.

Illlalla porailin vessan peilikaapin reiät kiviseinään. Siinä sitä oli jurnuttamista. Sain kuitenkin kaapin paikoilleen ja sähkökytkennätkin tehtyä. Kaapin sisällä olevat pistorasiat tosin jätin kytkemättä ihan turvallisuussyistä, kun en oikein tiennyt kuinka se maadoitus olisi kannattanut tehdä. Ei niitä pistorasioita välttämättä edes tarvitsekkaan kun seinällä on jo yksi.

5 kommenttia:

 1. Millonkas päästään porukalla tupareihin???? Tumppi ainakin olisi halukas laatottamaan vaikkapa vessan seiniä ja mikseipä myös olohuoneen lattiaa:)
  Ja sitten sunnuntaina pitkälenkki....

  VastaaPoista
 2. Kytkentäohje: väri värille ja loput maihin ;)

  VastaaPoista
 3. http://www.youtube.com/watch?v=OmtFiz7XCeU

  VastaaPoista
 4. Kytkennästä: seinästä kun tuli ulos ainoastaan kaksi piuhaa. Sitten olisi pitänyt kytkeä vielä pistorasiatkin samaan linjaan. Se olisi kai onnistunut kytkemälä L1 ja L2 silmukkaan. En ollut varma kuinka maadoitus olisi pitänyt tehdä. En halunnut tehdä metallirunkoisesta kaapista grilliä ;) Olisi pian käynyt kuin Carloksen linkissä :)

  VastaaPoista
 5. Vai että tuparit :) Taitaa mennä kesä-heinäkuulle, jos sellaiset pitää...

  VastaaPoista