torstai 18. helmikuuta 2010

To 18.02 WV10km

Aamulla nenä punaisena kevyt kasi. Ihan ok tuntuma olisi vaan saanut olla kasvosuojus. Sen verran viileä oli keli kuten eillenkin. Nyt sitten on nenänpää kipeä. Taitaa lähteä nahka jo kolmannen kerran tänä vuonna. Aikaisemmat kerrat tosin eri syystä kuin nyt.
Iltatreeniin sain Matin mukaan. Teimme hipposhallilla 10km:n vauhdinvaihtelun. Kaarteet oli tietenkin taas alhaalla, mutta ei se nyt noissa vauhdeissa nyt niin paljon haitannut. Vetovuorot jaettiin niin että kumpikin veti vuorollaan hidas+kova eli 1+1km. Sopivan kova harjoitus. Sykkeetkin oli aika alhaalla. Olisi mennyt 12km:kin mutta hyvä näin. Pääasia että tiistain harjoitus ei enää painanut. Harmi ettei Amerikan matkaltaan palannut Jyrki ehtinyt junaan mukaan. Olisi ollu passeli harjoitus hänellekkin. Noh, ensiviikolla sitten.
Aika hankala yhtälö on ollut toteuttaa olympialaisen katselu, kaksi kertaa päivässä treenaaminen, normaali työpäivä ja remontti. Ainut mikä ei ole häiriintynyt on treenaaminen ;)

2 kommenttia:

  1. Ovatko nuo otukset kantamassa sinun maltosäkkejä majoitukseen Etiopian leirillä?????

    VastaaPoista
  2. Ei se oli khat:ttia. Sitähän se treenikaverikin poltteli vesipiipussa illat pitkät. Eihän sitä muutoin olisi jaksanut...

    VastaaPoista