perjantai 19. helmikuuta 2010

Pe 19.02

...ja taas palauttava. Aamulla kevyt kutonen ja iltasella kasi. Iltalenkki oli jo hieman raskaampi. Olisiko sitten vaan ollut henkistä ;) Aamulla kotimittarissa -16 ja sähkölaitoksen mittarissa taisi olla -25 tai jotain. Ei paha keli, kun tajusi suojata naamansa. Iltasella oli jo vajaa -20. Kesäkeli.

Tulin kotiin kaupan kautta ja pistin lenkkivaatteet suoraan pesukoneeseen. Kone on jo hieman temppuilut. Tekee sellaisia ryntäyksiä toiseen kiertosuuntaan. Tänään se tuli aivan hulluksi. Heitti vedet jo pesuainelokeron kautta ulos. Ei siinä auttanut muu kuin piuhat pois seinästä, kone nurinniskoin ja antaa hieman meisseliä ja vasaraa. Taisi uskoa ja nyt pyörii jo ihan kiltisti.

Katselin tänään hostellia/hotellia Hampurista. Kylläpä on taas kiven alla. Rahallahan tietenkin saa mutta kun on kolme yötä, niin ei viitsisi ottaa kovin kallista. Sijainti ei oikeastaan ole tärkein asia kunhan se vaan on U-bana-pysäkin lähettyvillä. Niillähän liikkuu tosi liukkaasti jos vaan menee oikeaan suuntaan ;) Vai mitä Jyrki ;)














Tietokilpailukysymys: kuka kuvassa, paikka, sijoitus, vuosi...

6 kommenttia:

  1. Juuso Rainio
    Maarianhamina, SM-maastot
    Miesten 12km pronssia
    Lokakuu 1999

    VastaaPoista
  2. Carlos, olit nopea ja oikessa. Seuraava kysymys: Montako buranaa tuo suoritus vaati? Menee kyllä arvauksen puolelle, muille kuin jotka oli paikalla. Junnuissakin oli keskisuomalaista menenestystä...

    VastaaPoista
  3. Eikös niitä pysty popsimaan kerralla 1600mg, jolloin vielä kontrolli säilyy juostessa ja tietää missä maali on?????
    Minkäs takia Juuson piti heittää buranaa huuleen?????

    VastaaPoista
  4. Saa mies itse kertoa määrän. Viissatasia meni kuitenkin ja paljon...,. Joku jalkavamma...olisko ollut polvi. Paluumatkalta on myös hyviä kuvia. Peppi ja Annukka ;)

    Perskuta kun tuli kehuttua ettei pakkanen vaikuta... nytten on kurkkukähee

    VastaaPoista
  5. Hehe, joo, niin liikkuu. Kuvasta näkeekin, että on maratonjuoksu vetänyt pään sellaiseen jumiin ettei metrosuunnistaminen onnistu. Toivottavasti Hampurissa on selkeämpi metro kuin Frankessa.

    Pitääpä itsekin katsella huomenissa sitä hotellia...

    VastaaPoista
  6. Ite olisin myös heti sanonu, että SM_maastot ja Maarianhamina!

    VastaaPoista