perjantai 29. toukokuuta 2009

Pe 29.05 Piikkipäivä

Eilen kipukynnys tuli vastaa 4km:n jälkeen. Sen jälkeen kävelykin oli tuskallista. Varasin heti aamusta ajan työterveyteen ja uskon että saan kortisoonipiikin tuohon lonkaan. On vielä hatkinnassa että kinuanko samalla pikin tuohon toisen jalan patellajänteeseen. Tänä aamuna jäi tietenkin lenkki väliin. Huominen iltalenkki on harkinnassa. Olisi ehkä järkevää olla juoksematta ja keskittyä su aamun pitkään lenkkiin ja että pääsisi taas ensi viikolla treenin makuun.
 

2 kommenttia:

  1. Mulla ärtyi lonkan lisäksi vasen nilkka suunnistuksessa. Sama ongelma ku viime kesänä. Eilen vedin mettässä koipi teipattuna, mutta ei tainu olla paras idea. Voi vidd. Mikähän paikka hajoo seuraavaksi?

    VastaaPoista
  2. Kyllä sinulla nyt vastustaa ;( Noh, nyt loppu sitten suunnistuksetkin kunnes nilkka on kunnossa. Vedä Miikan kanssa pyörälenkkiä!

    Tulin juuri lääkäriltä. Ei ollut limapussin tulehdus, vaan lihaksen kiinnityskohdan tulehdus. Sain piikin, Voltaren tabu- ja Felden geeli kuurin. Jos näillä ei parane niin kumma. Lääkäri käski kuitenkin tulla viikon päästä uudelleen jos ei ole parantunut.

    VastaaPoista