torstai 13. joulukuuta 2007

To 13.12 Peruskevyttä

Onneksi pää piti tänään tehdä riittävän kevyet lenkit. Vatsassa tuntui vieläkin tiistain pistos. Ei se nyt juoksua haittaa, mutta ärsyttävä tunne kuitenkin.
Aamulla juoksu tuntui aika jäykältä. Yritin pitää juoksuvauhdin mahdollisimman alhaisena, mutta kello kertoi kuiten toista. Taisi jäädä eilinen vauhti päälle.
Iltalenkki taas kevyenä 11km. Loppuylämäissä kyllä hieman tuntui eilinen treeni. Kokoinaisuudessa kuitenkin ihan ok lenkit.
Lenkin jälkeen taas kauhealla kiiruulla suihkuun ja ruoka seisten naamaan. Sitten tytön partion pikkujouluihin. Niinpä se tämä päivä taas hujahti.
Huomenakin olisi tarkoitu pitää kevyt päivä. Tosin huomiseen pitäisi sisältyä pitkästä pitkästä aikaa kuntopiiriharhoitus Hippoksella Teemun kanssa. Toivottavasti se toteutuu, vaikka siitä tuleekin kipeäksi, koska nyt pitää saada taas lihaskunto hyvälle tasolle. Jos sitä vaikka pääsisi keväällä ulkomaan maratonille ;) Vielä kun saisi sen venyttelyn ohjelmaan. Se alentaisi huomattavasti vammaalttiuttani. Täytyy kai laittaa puhelimeen hälytys joka illaksi.
Niin, kuvittelin että viime yönä olisi saanut nukuttua kuin tukki. Eikä mitään, melkein samanlasita pyörimistä kuin edellisinäkin öinä. Rasituksen puutetta. Lisää runtua pukeen niin eiköhän se unikin ala maistumaan ;)

2 kommenttia:

  1. Oot sää Jarppa aika yksioikoinen kaveri. Vaivaan kuin vaivaan (kolotus, vatsakipu, krapula, unihäiriöt, vitutus jne jne) äijän resepti on aina "lisää määrää ja runtua". Mitäs jos kokeilisit välillä, ihan vain mielenkiinnosta, jotain muuta lähestymistapaa? Kova pää on kova pää. Eli ei taida onnistua? Myönnätkö? Etenkin kun Reeberbahnille taitaa olla jo menolippu...niin ei kokeiluihin ole tässä vaiheessa enää varaa.

    VastaaPoista
  2. Kun aamulla töissä tietokoneet alkoivat toimia, luin sähköpostini(nämä viestit nimittäin tulevat sinne, koska en pääse töissä katsomaan kommentteja) niin pääsi oikein hörönauru. Kiitos Skylark!!!
    Mietinhan minä ke aamunakin kympin lenkillä että jos joskus kokeilisi vetää joka toinen viikko 200 ja joka toinen vain 11x6km. Niinkuin jo joskus keskusteltiin ettei se kilpaileminen vaan se nirvana. VAI MITÄ TUMPPI?

    VastaaPoista