keskiviikko 26. joulukuuta 2007

25-26.12 Löysää sekä jäykkää

Eilen aamutuimaan vesi sateessa 11km kevyesti. Että oli jäykkää! Sitten loppu päivä kyläilyä ja autolla ajelua. Tänään ilta päivällä porukalla kevyt 20km. Hieman parempi tuntuma kuin eilen, mutta keli oli aika syvältä. Kauhea tuuli ja lisäksi vielä vesitihku. Onneksi lenkki tuli tehtyä porukalla. Silleen se meni huomattavasti paremmin kuin yksin tahkoten. Lähdimme Kuokkalan keskustasta ja meitä oli kuusi juoksijaa(kinkun sulattelijaa). Nyt tarkkana noitten kilometrien kanssa...kevyt viikko!

5 kommenttia:

  1. Kuusi juoksijaa löytyi Jyväskylästä joulun aikaan? Ketä? Huomenna tulossa sinne suuntaan.

    VastaaPoista
  2. Jarppa näkee kahtena, eihän siellä kuutta juoksijaa ollut... Toinen muuten vasta menossa. Onkos vkonlopuksi jykylässä mitään muuta ohjelmaa kuin juoksua, sitä kun voi harrastaa täällä jmln seläntakanakin

    VastaaPoista
  3. No tuo Tumeplo oli yksi. Pikkuveli taisi kyllä nähdä porukoita kahtena.
    Ei täällä Tumppi tehdä vuodenvaihteessa muuta kuin juostaan. Hommaa kuski niin lähdetään aattona S-järvelle juoksemaan. Otetaan rattoisa paluumatka ;)

    VastaaPoista
  4. Tumeplo ;) Senat sakaisin. Tumpelo!!!
    Olen muuten siinä kahdessakin jäljessä- Pitää mennä korjaamaan tilanne ;)

    VastaaPoista
  5. Nyt on jo neljä takana. Enkä minä tietääkseni puhunut uudesta vuodesta, sehän on maanantaina ja silloin minä oon jo kiltisti mamman talutushihnassa ;)

    VastaaPoista