tiistai 18. joulukuuta 2007

Ti 18.12 Monta treeniä vähän kilometrejä

Aamulla oli peräti sykemittari rinnassa. TV Kevyt 6km ks. 138. Eli keskisyke oli minulle alhainen. Tuntuma oli sellainen puolinihkeä.
Aaamupäivällä 9km: 3+(10x400)/1min+2km. Alkuveryttelyn ks. 142 ja loppuveryttelyn 147. Vetoharjoituksen ks. palautuksineen 161. Tuntuma oli aika nihkeää. Kun ei ole vauhtireserviä niin ei. Luulen kuitenkin että ensikerralla vastaava harjoitus menee jo huomattavasti paremmin. Tonneja en viitsi lähteä vetämään ennen kuin saan hieman rentoutta vauhdikkaampaan juoksuun. Usko että tällainen auttaa ja tuo vauhtireserviä tonneihin.
Illalla olikin sitten hieronta. Käytännössä kävelin(no pikkasen juoksin, mutta sitä ei lasketa) hierojalle. Perushieronta ja juosten kotiin TV Kevyt 7km ks 140. Hieman painoi reisissä...
Töissä paljastui "kiva" moka jonka olin tehnyt jo vuosi sitten, mutta yritän olla miettimättä sitä vielä. Surraan sitten huomenna...sen kuitenkin voi sanoa että kalllis moka. Huomenna selviää mokan todelliset vaikutukset...

3 kommenttia:

  1. Ota Jarppa tuosta lohduksi:
    http://www.mol.fi/paikat/

    VastaaPoista
  2. Joo kalle on kertonut että sorvattavien osienkin hinnat on pilvissä. Kandee tulla mun alalle niin tulkkausvirhe maksaa pahimmassa tapauksessa ihmishengen. Ei siis rahallista hasardia!

    VastaaPoista
  3. Miika Haloo, ei rauta mailmasta lopu (vaikka välillä siltä tuntuu). Toden näköisesti pilasin muutaman kaverin Joulun. Tai sitten en. Saahan ne siitä hyvän rahallisen korvauksen kun painavat joulunpyhät hommia(ja kiroavat suunnittelijaa) ;)

    VastaaPoista