maanantai 17. joulukuuta 2007

Ma 17.12 Taas kevyttä

Aamulenkki kulki yllättävän hyvin. Yritin taas juosta mahdollisimman kevyesti ja onnistuinkin siinä aika hyvin loppuajasta päätellen ;)
Iltalenkki oli melko normaalin tuntuinen. Viimeisissä ylämäissä tuntui pientä väsymystä jaloissa, mutta ei pahaa. PÄivän saldo 6+12km. Perus kevyt päivä. Huominen on vielä mietinnän alla kun illalla on hieronta. Aamupäivästä ruokatunnilla voisi käydä hallissa vetämässä hieman kovempivauhtista, mutta en ole vielä päättänyt mitä. Liian monta vaihtoehtoa jotka kaikki kehittää. Oikeastaan kaikki kovempivauhtiset kehittää tässä vaiheessa koulutusta ;)
Hampurin osanotto on maksettu ja lennotkin varattu tänään. Enää puuttuu majoitus ja kunto.

3 kommenttia:

  1. heh heh, perus kevyt. Hirvittää oikeesti vetää noi kaks päivää viikossa lähes lonkkaa, mut on siitä se hyöty ollu et kertaakaan ei kovissa reeneissä ollu sitä vikaa ettei syke jaksa nousta eli palautuminen on ollu ok. Mut kesähän sen näyttää onko tää tie ollu oikea. Vähän hirvittää kun mies puskee melkein samoja viikkomääriä ja voisit olla mun isä ;)

    VastaaPoista
  2. En enää viitsi hirveästi "pojalleni" kommentoida, koska ehdin tehdä sen jo aamulla sähköpostilla ;)
    Ei muuta kuin: Juokse sinä humma kun...
    Koskas Tumppi alkaa treenaamaan kolme kertaa päivässä? Ei sitä muuten kuntoon päse ;)

    VastaaPoista
  3. Reenaan jo. En vain laske tuota töistä kotiin nilkuttamista reeniks. Sehän ois sama kuin laittais verryttelyt mukaan viikkokilsoihin ;)

    VastaaPoista