tiistai 10. huhtikuuta 2007

Ti 10.4

Aamulenkki TV Kevyt 6km aika nihkeää...
Iltalenkkinä tonneja: 14km: 4+(6x1000/2min)+4km. Tänään tuuli oli onneksi sivusta, joten se ei ainakaan vaikuttanut aikoihin. Ensimmäisessä vedossa kuvittelin että nyt mennään liian lujaa. Aika 3,40!! Pientä jäykkyyttä ;) Vetojen keskiaika "kuitenkin" 3,29.5. Aloin vetämään tonneja että saisin kympin reipaan kulkemaan helpommin. Pitäisiköhän nyt alkaa vetämään kuus`satasia että saisi tonnit kulkemaan.
Mikähän yleinen maalitaulu minä olen autoilijoiden mielestä??? Tänään yritti mannet ajaa päälle kesken tonnin vedon. Auto tuli takaa ja kääntyi vasemmalle. Vilkasin sivulle kun kuulin äänen ja auton keula oli jo metrin päässä. Kehtasi vielä tööttäillä perään! Tajusin kuitenkin näyttää kansainvälisen sormimerkin. Ei tullut puukosta. Ainakaan vielä. Kuinka ollakkaan tämäkin oli naiskuski.

4 kommenttia:

  1. Ei se manne ollu, se oli vaan manneks naamioitu Kimmo. Jos toisiaan paukutat 2.30 keskiarvolla tonneja (huomaa lievä vittuilu) niin seuraavaks kuskina voin olla minä. Ei ole kiva hävitä vanhemmilleen ;)

    VastaaPoista
  2. En se mää ollu. 6x1000 ka 2.29,5 treeniin vois olla moni muukin tyytyväinen :D

    VastaaPoista
  3. Suluperällä tuohon vois olla mahkuja, mut vain alaspäin ;) - toki Juuso on vetäny varmaan ylöskin päin, mut silloin miehet olivatkin rautaa.

    VastaaPoista
  4. Pojat, pojat. Mitä korkeammin koulutetut miehet sitä...
    Näppisvirheet sallittanee?
    Toisaalta maantietonnit on maantietonneja ;)

    VastaaPoista