perjantai 20. huhtikuuta 2007

Pe 20.4 Laiskottaa...

Torstaina aamulla Matsonin kanssa 9km hieman normaalia reippaammin ja iltasella 6km+4x100 rennosti.
Tänään aamulla auton kyydissä töihin(meillä oli yli 3cm loskaa maassa) ja pyörällä vesisateessa takaisin. Ei jaksa kyetä kenkille. Johanhan sitä kastuttiin ;) Jospa sitä huomenna sitten jaksaisi käydä hieman veryttelemässä, jos ei sada ;) Pitänee käydä ostamassa kameraan uudet akut kun vanhat tuntui sippaavan. Ajattelin antaa kameran Jaskalle että se kuvaisi kisan aikana. Tiedä vaikka saisin jo sunnuntaina kuvia nettiin. Katellaan...
Onneksi keliennuste lupailee jo hieman parempaa...
http://www.fmi.fi/saa/paikalli.html?kunta=Jyv%E4skyl%E4

3 kommenttia:

  1. Meikähän voikin perustaa oman blgin tänne sun oman sisään ;) tänään aamulla 6km, jalat ok mutta muuten väsy. Illalla 4km kevyt + 2km 3.15/km + 1km kevyt + 2km 3.15/km + 3km kevyt eli näillä mennään. Tuntuma oli alkuun jopa hyvä, mutta toi kovemmat ois saanu tuntua helpommiltakin. Toisaalta hetki sitten en meinannu päästä ulkona alle kolmen puolen ja 3.20 vauhti on yleensä ollu mulle jo aika tiukkaa asfaltilla ja yksin. Itseluottamuksen kannalta vauhti ois voinu olla 5s kovempi, mutta ei. Nyt ei voi enää kuin odottaa sunnuntaita, tai sit vetää överiks. Niin ja peukut pystyyn et ei iske kurkkukipu - tohon reeniin osu kunnon vesisade.

    VastaaPoista
  2. Tuohan oli ihan passeli rytmiharjoitus! Se on vaan pientä tukkoisuutta johtuen lepäilystä. Kyllä se Sunnuntaina irtoaa. Itse en edes enää viitsi ajatella että kulkeeko vai ei. Viivalle vaan ;) Toivottavasti selviän maaliin, enkä ole kimmo tänä vuonna ;)) Viime vuonnahan olin varakimmo. Jos kimmo olisi kisassa olisi vaara että siitä tulisi tuplakimmo.

    hi-hii... kyllä se nyt huumorinkukka kukkii. Mitenkähän kisan jälkeen ;)

    VastaaPoista
  3. alla 12 tuntia unta ja olo kuin uudesti syntyneellä. Vedin 8km, jossa keskisyke 142 ja keskivauhti 4.10 että sillälailla. Jalat just sopivan kireet ja tuntuma oli napakka. Nyt ei voi kuin toivoa et tunne säilyy huomiselle. Ja jos huomenna ei onnistuis niin kyllä se vielä onnistuu, kunto on ihan eri maata kuin vuos sitten. ai niin ei huolta mun rasvoista - juhalla oli ollu samalla mittarilla 18 ku mulla oli 17 - ollaan me läskejä ;)

    VastaaPoista