keskiviikko 11. huhtikuuta 2007

Ke 11.4 Palauttava

Pudotti sitten neljä senttiä lunta yöllä. Onneksi oli märkää lunta niin tossu piti ihan kiitettävästi. Aamulla TV Kevyt 6km. Ei oikein tahdo normaalit yöunet riittää. Aamulla pääsin vasta kolmannella torkkuherätyksellä ylös sängystä. Iltalenkillekkin lähtiessä oli tehnyt mieli nukkumaan. Iltalenkkinä TV kevyt 14km, nihkeää. Oli muuten aikamoisia tuulenpuuskia. Yöllä satanut lumi oli onneksi tuulen ansiosta hävinnyt jo kokonaan. Muutoin ihan hyvä lenkkikeli, kulku ei...
Täytynee alkaa oikolukemmaan kaikki kirjoittani teksti kun heti alkaa tulemaan kuitteja. Taitavat vaan olla kateellisia. Katselin muuten Tuomaksen saldoja tilastopajan sivuilta. Ei ollut lapsille kerrottavaa(varsinkaan noilla harjoitusmäärillä ja tehoilla) ;) Jospa se läpimurto tulisi jo tänä kesänä? Tai mitäs sitä tuloksia tuijottelemaan kun harjoittelu itsessään on jo ihan kivaa. Varsinkin yliharjoittelu ;) Täytyyhän sitä Kimmollekkin laittaaa kuitti: En taidakkaan vielä alkukesästä juosta sitä maratonia, kun löit noin köykäsen pohja-ajan. Lyön sitten syssymmällä luun kurkkuun oikein kunnolla. Silloin kyllä täytynee luopua tuosta PM-maratonista. Tai toisaalta jos mies on kunnossa se juoksee kunnon ajan vaikka kumikengät jalassa ja lumihangessa ;)

8 kommenttia:

  1. Oon aina ollu vahvasti sitä mieltä että toiset reenaa ja toiset voittaa - eli lahjattomat harjoittelee ;) Paskan on vaan reenattava muita enemmän - on jotain jolla kehua... Tuli kyllä vähän paha mieli kun Jari tonkii toisen henk.koht tilastoja pajalla - voi olla etten pian kommentoi tänne sun palstalle. Ja sit muutkin huomaa noi kirjoitusvirheet kun en ehdi niitä sulle korjaamaan ;)

    VastaaPoista
  2. No reenatkaanhan poijjaat yhtä vähän kuin minä niin katotaan mitä tuloksia saatte aikaan. Mulla on varmaan jalat väärinpäin perseessä kiinni, kun en mä pääse kovempaa. Äijät treenaa puolet enemmän kuin minä, mutta eivät uskalla mennä kisoihin. Nynnyjä. Tosin taitaa munkin kisakausi loppua kohta kun jalat sanoo sopimuksen irti ja lämpötilat alkaa pyöriä päälle 25.

    VastaaPoista
  3. Kuohun ainoot aktiivit (siis yhteydenpitoaktiivit) taitaa löytyä täältä. Vielä kun saatas papalle netti...ai niin Kimmolle tiedoksi - perhe Puttonen muuttaa Kuopijjoon kuun vaihteessa.

    VastaaPoista
  4. Aha. Töitä siis löyty. Varo myö savolaaset ollaa hulluja eekä osata puhua, ainakkaan njiin että muuttii ymmärtäis. Tosin sittenhän sinä taidat mennä omies joukkoon :)

    Mutta juu. Papalle netti ja me ehditä muuta tekemään kuin mailia lukemaan. Kun pappa ei uskalla soittaa mulle niin se on ottanut näköjään sinut tulituksen kohteeksi :D Ehkä se luulee ettei mulle voi soittaa. No parempi niin.

    VastaaPoista
  5. kuten nimmarista näät niin paskan marjat. Ens viikolla on kyl haastattelu, jonka sain veivattua suhteilla... huomenna ois ollu sonkajärvellä työhaistattelu, mut 120km on liika pitkä työmatka - Reetalla kun alkaa koulu Kuopiossa.

    VastaaPoista
  6. No jääkkö nää työttömäks tai siis kokopäiväurheilijaksi?

    VastaaPoista
  7. haistattelu ois ens torstaina kuopijjon Nordeassa. Toivottavasti toi mun ammattijuoksija ura ei kestä pitkään - vaimon ja pojan pitäs saaha ruokaa ;)

    VastaaPoista
  8. Sinäkö se teijjän perheessä nykyvään vuan syät vae syäkö teillä kukkaan? Muesta sannoo vuan "ottakee miut töehin, mie oon niin helevetin pätevä äijä" niin kaikki männöö hyvin.

    No onpas se kiva tukkia muiden blogit ... :D

    VastaaPoista