sunnuntai 1. elokuuta 2021

Vko 30 (29.07-01.08)

 


Siinä tämän vuoden luvut

Tällä viikolla juoksua 62 ja pyöräilyä 48. Kolme juoksulenkkiä josta yksi pääosin metsässä ja toisessa ei mikään hääååönen tuntuma vaikka kello tykkäsi. Varsinaisi pyörälenkkejä ei ollut. Alkuviikkoo meni vattupuskissa ja 4-5h:n jälkeen ei ole oikein mieltä lähteä hölkkäilemään. Oli minulla parinakin päivänä mielessä lähteä vetämään TV(PK2) lenkki, mutta kun ei ole prokkis päällä, niin en sitten lähtenyt. Tänään oli oikeastaan suunnitelmmissa juosta parikymppiä 5...5,10/km ja vitonen kovempaa. Ei se nyt ihan mennyt suunnitelman mukaan :-)  Ennen ensimmäisen kierroksen puoltaväliä tuntui vasemman jalan varpaan yläpuoli hankaavan. Olihan siellä puhki mennyt rakko joka piti hoitaa suihkun jälkeen. Niinkuin jo mainitsin garminin puolella...22 meni suht ok mutta sitten tuli väsy. Ensimmäisen kierroksen jälkeen kävin pyörällä juomassa muutaman hörpyn ja loput juoksun jälkeen. Takareisi on melkein samanlainen juoksi sitten vähän tai paljon. Taidanpa pitää pari päivää juoksulepoa kun tuli 2020-luvun pisin juoksulenkki :=)3 kommenttia:

 1. Terve Jari...mikä on takareidessäsi. Onko jo kunnossa ja jos niin millä konstilla tuli kuntoon? T.uuno-kääkkä, joka tuskailee myös reisiongelman kanssa

  VastaaPoista
 2. Moi Uuno, Sori kun kesti. Meni jotenkin tämä kommentti ohi vaikka tuleehan näistä aina ilmoitus sähköpostiin.
  Oma arvaukseni on että kun varoin polvea niin pitkään niin toisen jalan takareisi meni jumiin. Pikkasen oireili pitkään mutta sitten yhdellä pidemmällä reippaalla nappasi oikein kunnolla kiinni. Piti päästä vielä 8km kotiin ja juoksu onnistui vielä jotenkuten. Sen jälkeen onnistui vain lyhyemmät maastopyöräilyt. No, tein pari pidempää maantielenkkiäkin(130/150) mutta reisi kipeytyi. Hoitona TENS:siä, linimenttiä ja erinnäisiä voiteita. Mikään ei auttanut. Ainut vaihtoehto sitten oli riittävän pitkä lepokausi. Luulen että revähdys oli reisilihaksen yläpään kiinnityskohdassa kun välillä säteili pakaraankin.
  En ole pitkään aikaaan edes kokeillut, mutta saattaisi olla jo siinä kunnossa että voisi tehdä edes jotain.

  VastaaPoista
 3. Joo...eipä haittaa vaikka et huomannu. Tuttua tekstiä tuo on, ja omaa hölmöyttäni sössin sen jo tänne lähtöä edeltävänä päivänä Suomessa. Innoissani täällä vielä juoksentelin, mutta sitte tuli niin kipeeks että ei kävelykään onnistunut...pyörällä kyllä voi ajella surutta....heh...pari kertaa oon kokeillu, mut se ei kannata. On ollu kyl aikasemmin sama vaiva ja samassa paikassa, eli ihan takareiden yläosassa...tsemppiä sinne, ja josko vielä joskus pääsis " jaloilleen" ja harjottelemaan juoksuu.

  VastaaPoista