maanantai 7. syyskuuta 2020

Vko 37

 Ma

Juoksua 9km

+11,4°C Meni vähän minulle myöhäiseksi lenkille lähtö. Oikeastaan olin jo päättänyt että en lähde kun ei huvittanut. Vetäisin sitten kuitenkin lenkkivaatteet päälle ja sitten vasta katsoin sadetutkaa. Piti hieman odotella että lyhyt sadekuuro meni ohi. Yritystä oli napsun verran enemmän kuin viimeviikon lenkeissä. Lenkkivauhdissa se ei paljon näkynyt mutta sykkeissä(ks 163) kyllä. Huomenna maastopyörälenkki jos sää sallii.


Ti

Saunalenkki 7,5km

+10.7°C  Ei jaksanut ja tarennut lähteä pyörälenkille aamupäivästä. Iltapäivästä se olikin jo myöhäistä. Vähän tuo sade lykkäsi iltalenkille lähtöäkin. Korkeat oli sykkeet tänäänkin mutta polviin ei pahemmin sattunut. Takareidet oli kyllä alussa jäykät. Jospa huomenna sitten pyöräilyä. Ennuste ainakin lupaa hyvää kelien suhteen.


Ke

MTB Myllyj.-Ladunmaja-Isolahti-Vesanka 36km

+14,9° En löytänyt itseäni Muuramesta mutta ei se mitään :-) Pikkasen reittisuunnitemat muuttui. Tulipahan aika paljon pikkuteitä ja polkujakin. Nyt pitää olla tarkkana että lihaksisto pysyy suht palautuneena. Vielä vähemmän kilsoja ja mielellään hieman enemmän vauhtia.


Pe

8km: WU 3km + 5x600/2min käv. + CD2km

+9,5°C Oikeastaan tämä harjoitus piti tehdä eilen, mutta keli oli mikä oli ja prismaan ja takaisin pyöräillessä jalat oli sen tuntuiset, että hyvä että siirtyi tälle päivälle. Tuulikin ehti tyyntymään :-) Edestakaisin vetäessä kolme vetoa oli siten että lähdin alamäkeen ja kaksi oli tasaisemmalla mutta hieman ylämäkivoittoista. Nuo kolme vetoa oli ~10s/km nopeampia. Ajat: 2,30 / 2,31 / 2,24 / 2,31 / 2,39. Tuo viimeinen oli tosin 670m.


La

Palauttava 5km

+9,6°C Lähdin aamusta liikenteeseen ajatuksena että eilisen lämpö on vielä päällä ja siten juoksu helpompaa. Alkumatkasta takareiden ja pakaralihaksen yhtymäkohta kipeä. Tätä vaivaa on ollut ennenkin. Nähtävästi peruskunto on kuitenkin kohtalainen kun jäykyyden perusteella palautuminen on jo käynnissä... eli ei mikään helppo hölköttely. Tärkeintä tällä hetkellä on kuitenkin palautuminen.


Su

8km: WU 3km + 4x600/2min käv. + CD2,6km

+11,2°C Jos lenkillelähtö olisi edes vähän mennyt myöhemmäksi, niin olisi jäänyt väliin. Tulipahan ensimmäinen pimeälenkki :-) Tuuli vielä senverran että piti mennä Kotalammelle mutta muistin että kahtena edellisenä syksynä toisenpuolen valot oli pimeänä, joten samalle paikalle kuin toissapäivänä, eroten tosin niin että kolme vetoa myötätuuleen ja yksi vastatuuleen. Oli tarkoitus tehdä kolmen minuutin palautuksella mutta kun ensimmäisen vedon jälkeen sykkeet laski nopeasti, niin kahdella mentiin. Jätin tarkoituksella neljään kun näitä nyt tulee niin vähäisellä palutuksella...
Eilen tuli vielä vähän pyöräilyä kun käsin katsomassa Harjulla vetskujen vitoset ja paluumatkalla mittasin että keuruuntiellä voisi vetää suht tasaisella kuussatasia. Tänään olisi kuitenkin joutunut vetämään puolet vedosta pimeässä ilman katuvaloja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti