perjantai 4. syyskuuta 2020

Syyskuun alku eli vko 36

 Eipä ole ollut paljon motivaatiota päivittää blogia kun ei ole päässyt juoksemaankaan. Laitetaan nyt tämän viikon tekemiset. Päivitän jos viikonloppuna tulee tehtyä jotain.


Ma

Juoksua 9km

Hyvä lenkkikeli. Lihaskivut on onneksi poistuneet ja siltäosin juoksu on helpompaa, muttei kuitenkaan helppoa. Polvi kipuili hieman. Ei paha.


Ti

Aamulenkki 5,4km

+7,4°C Sopivan hidasta. Syke korkea mutta vielä siedettävän rajoissa.


i: Juoksua 9,6km

+16,2°C  Oikeastaan olin jo päättänyt etten lähde lenkille. Ei ollut yhtään motivaatiota. 

Sain kuitenkin huijattua itseni että juoksen edes kutosen ennen saunaa. 

Tuli siitä kuitenkin ihan oikea lenkki. Garmin ennusti palautumisajaksi 62h. Sykkeet vielä korkeammat kuin aamulla.


Ke

+17,3°C  MTB Killeri-Ruoke-Saarenmaa-Lintukangas-Alvajärvi 43km

Piti välillä lepuuttaa juoksulihaksia. Jalat tuntui hyvälle pyöräillessä, mutta se onkin ihan toinen laji. En ollutkaan koskaan mennyt Saarenmaalle tuota kautta. Maastopyörällä nämä reittivaihtoehdot on kyllä ihan eri luokkkaa kuin maantiepyöräilyssä. 

Lähtiessä oli irtohihat mutta ne sai riisua kympin jälkeen poies kun pääsi lämpöön. Ilmassa oli jo syksyn tuntua. Kun meni pilveen ja oli vauhtia, niin sai vetää jo vetoketjua kiinni. 

Hyvä keli.


To

+15°C  Juoksua 5km

Kun ei kulje, niin ei huvia ja kun ei huvita, niin ei kulje. Kolmosen jälkeen kävelypätkiä.


Pe

MTB 40km

+16,5°C Ihan hyvä reitti. Ei ehkä ihan se mitä suunnittelin, mutta kun reitti ei ole mittaririssa, niin pitää hieman soveltaa välillä. 

Maastokarttasovelluksesta oli taas tänään apua. Olen vähän viritellyt vanhaa kännykkätelinettä jotta puhelin ei väpäjä turhan paljon. Oikeastaan olen joutunut vähän rikkomaankin sitä kun käytin jonkin aikaa kiinalaista puhelinta, joka sellaisenaan ei mahtunut siihen. 

Pitää hieman miettiä minkälaista liikuntaa viikonloppuna vai keskittyykö vain penkkiurheiluun :-) Juoksu ei nyt oikeen innosta, joten taitaa olla viisainta pitää siitä taukoa.


La

Kauppa

+17°C Reidet melko väsyneet. Taitaa olla huominenkin lepopäivä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti