sunnuntai 23. marraskuuta 2014

vko 47

vko 45 meni meni ihan ok perjantaihin asti. Kuvittelin että pääsen pe iltana halliin vetämään reipasta kun ulkona oli tullut pari senttiä lunta. Tarkemmin katsottuna halli olikin varattu kokonaan voimistelijoille, joten yritin sitten ulkona. Eihän siitä mitään tullut. Tossu ei pitänyt yhtään, joten jätin reippaan suosiolla parin kilsan jälkeen. Muutaman päivän vaivannut valkapohjan tulehdus vain paheni eikä kipeä akilleskaan tykännyt.
Vko 46 menikin sitten lepäillessä. Tässä vaiheessa olisi pitänyt alkaa hoitamaan paikkoja kuntoon, mutta....

Tämän viikon aloitin tunnustellen sauvakävelyllä. Muutaman kilsan menin ihan vain kävellen pääosin latupohjaa ja polkuja. Loppumatkasta uskalluin sitten kokeilemaan hieman juoksuakin. Maanantain iltalenkillä jälkapohja tuntui hieman, mutta sen jälkeen kun olen hoitanut sitä päivittäin, niin se on ollut ongelmaton. Kyllähän nuo jalkapohjan jänteet olikin/on melkoisen tiukkana. Akilles on entisensä ja tänään jouiduin antamaan siihen jo kylmää.
Viikon kehittävät treenit oli tiistain 12km:n reipas jyväsjärven rannassa, torstain 20km:n puolipitkä, perjantain 4x2km/2,5min ja tämän päivän 26km:n pitkä. Kokoinaisuudessaan hyvä suunnitelman mukainen viikko.
Näyttäis hieman sille että perjantaina taisi olla tämän talven viimeinen kovempivauhtinen ulkoilmassa ja seuraavat tulen tekemään hallissa. Jos keli sallii, niin TV puolipitkät tulen tietenkin tekemään ulkona mutta niisäkin täytyy pudottaa vauhtia liukkalla kelillä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti