sunnuntai 14. syyskuuta 2014

13.09 Finlandia kymppi

Eipä ole ollut oikein intoa päivittää blogia. Ehkäpä sitten taas jos ja kun pääsee taas tavoitteelliseen harjoitteluun.
Elokuun loppu ja syyskuun alku on ollut jonkinmoista juoksentelua. Tuossa jossain vaiheessa tuli parin viikon juoksutauko vaivojen muodossa. Sitten pääsi vähän juoksun makuun kunnes iski ikävänpuoleinen flunssa. Taisin aloittaa harjoittelun liian aikasin, koska tauti iski takaisin.
Viimeviikoina iski ajatus että kävisin juoksemassa Finlandiassa puolikkaan. Edellisenä iltana kuitenkin päädyin että juoksenkin vain kympin. Suurimpana syynä tähän oli Finlandian ryöstöhinnoittelu. Noh, eihän se hermo pitänyt kympillä. Alku aivan liian kovaa tämänhetkiseen kuntoon nähden. Loppumatka olikin sitten taistelua täydellistä vauhdin hyytymistä vastaan. Onneksi Ylistön rannan puolella tuli Timo Y pyörällä kannustamaan, sillä muutoin vauhti olisi voinut tippua vieläkin pahemmin. Loppuaika tasan 38min ja garmin antoi matkaksi 10,04km. Ihan ei ollut kilsatolpat taaskaan paikoillaan. Samaa sanoivat puolikkaan ja täysmatkan juoksijat. Treeni: 19,3km: 4+10+5,3. Aamulla oli kolmen kilsan herättely, jossa loppumatka hieman kovempaa.  Onneksi varustekassissa oli sopivasti purtavaa, jotta jaksoi lähteä vielä puolikkaalle johtopyöräilemään. Pyöräilyä tuli tietenkin vielä meno- ja paluumatkasta. Kotona olikin sitten takki melkoisen tyhjä. Tulihan siinä päivälle pituutta.
Jos tässä pysyy terveenä ja paikat kunnossa, niin tiedossa olisi vielä yksi puolikas.
Tänään on vain(ehkä) kevyt hissuttelulenkki ja huomenna on vuorossa pyörälenkki. Puolessaviikossa sitten jokin reippaampi Jyväsjärven rannassa ja viikonloppuna pitkä.

Jos en satu päivittämään blogia, niin treenit löytyy oikealla palkissa olevasta Garminin linkistä tai/ja Strava.com osoitteesta, jos on kirjautunut sinne. Stava on ihan mielenkiintoinen sivusto jonne saa tiedot suoraan garminin ohjelmasta. Ei se mitään lisäarvoa anna, mutta koukuttavaa seurata miten muut on juossut tai pyöräillyt saman pätkän.









Kuvassa Inigo Eseverri, joka oli samaan aikaan Addiksessa tutustumassa paikkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti