keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Ke 31.10 Sauvakävelyä

Eipä ole tullut taas päivitettyä, mutta empä ole paljoa mitään tehnytkään. Pari kertaa kuntopiiriä ja vähän hyötyliikuntaa.

Pyöräilykausi kun on jo paketissa, niin tänään sain itseni sauvakävelylenkille. Vetelin latupohjia 13km:n verran eli reilusti yli 2 tuntia. Paluumatkalla kiusasin sen verran itseäni että vedin Laajavuoren laskettelurinteen ylös ja alas. Ottihan tuo kävely hieman lonkkiin näin äkistään ja muutaman kerran polveen vihlaisi, mutta muuten ihan tehokas harjoitus. Sauvakävelystäkin saa hyvän harjoituksen kun sen tekee kunnolla.

Kävin myös ihastelemassa ensilumen latua. Saisihan siinäkin aikansa hyvin kulumaan, kun nollaisi pään ja vetelis vaan kierrosta toisensa perään. 1,6km on kumminkin aika lyhyt lenkki. Asiassa vaan on kaksi muttaa. Ensiksi kausikortti maksaa 100e. Jos ehtisin käydä 20 kertaa, niin vieläkin jäisi kertamaksuksi 5e. Toiseksi sukset ja sauvat pitäisi kulettaa polkupyörällä. 4-5km on hieman pitkä matka. Mitä todennäköisemmin saisin vähintään kerran suksen tai sauvan pinnojen väliin. Taidampi vaan tyytyä sauvakävelyyn.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti