lauantai 13. lokakuuta 2012

La 13.10 Akilles oireilee

Puoliltapäivin Isonlahden kautta Muurameen ja sieltä vanhaa tietä kotiin. Kilsoja 37,6 - 24km/h. Ei siis hurjasteltu keskivauhdilla, mutta Isonlahden tiellä vauhti tippuu pakostakin. Vielä kun heti alkuun joutuu kylmillä lihaksilla isoihin mäkiin.
Tänään oli tuskainen reissu! Akillekseen sattui niin pirusti joka polkaisulla. Joskus se hellittää kun paikat lämpenee, mutta ei tänään. Sais nyt nopeasti ne kengänsuojat, niin parin päivän päästä voisi yrittää uudestaan.   Harkinnassa on myös ottaa lyhyt tulehduskipulääkekuuri. Voimakasta linimenttiä aion kuitenkin käyttää kuten ennenkin näihin vaivoihin.

5 kommenttia:

  1. Harmi, että olit väärässa kokoontumispaikassa tänään. Tommi muutti sen viime tingassa, kun Luostarinen lähti messiin. Joku toinen kerta sitten (olen Hesassa ens viikonloppuna)!

    VastaaPoista
  2. Toivosin siullekin jo "vaivatonta vappua" noijen kärsimysnäytelmien jälkeen...heh. Tsemppiä edelleen!

    VastaaPoista
  3. Sattuuhan näitä Miika. No hätä.

    Tuo onkin ensimmäinen vaiva minkä pyöräilystä olen saanut, jos ei oteta huomioon niskan ja hartijoiden jumitusta ;)
    Ei se kuitenkaan tunnu tulehdukselle. Kipu on akilleksen yläosassa. Olisko kylmässä päässyt tulemaan joku pieni venähdys. Varmaan menee pian ohi...
    Tulis vaan pian lumi, niin pääsisi sivakoimaan tai sitten kuivat aurinkoiset kelit että saisi jatkaa pyöräilyä.
    Mites Uuno polovi?

    VastaaPoista
  4. Polvi on "samssa jamassa" kuten ennenki. Estää intomielisen juoksuharjottelun ja koko aika oltava "kuulolla". Tällä viikolla tulosssa lääkekuuri? ja 10xfysikaalista + sähköä. Noijen ekojen (4vuotta sitten) otettujen ja pari viikkoa sitten otettujen magneettikuvien perusteella annettujen lausuntojen erilaisuus kyllä ihmetyttää (ja epäilyttää). Eihän täsäs auta ku vaan kuulostella kun itellä nuo lääketieteen opinnot on vasta alukmetreillä...heh. Koitahan vaan jaksella!

    VastaaPoista
  5. Noita kaksia magneettikuvia pitäisi tulkita sama lääkäri, jotta saataisiin esille polvessa tapahtunut mahdollinen muuttuminen(kuluminen).
    Toivottavasti hoidot auttaa!

    VastaaPoista