maanantai 4. kesäkuuta 2012

Ma 04.05 Viimeinen yö TK:ssa

Eilen samat jumpat kuin edellisenäkin päivänä.
Tänään kävin tekemässä pyörityslaitteella, jolla on jokin hieno nimikin, jo kolme kertaa ja lisäsin hieman vastustakin. Jumppari tuumasi, kun kerroin viikonlopun treeneistä, että sinulla onkin omat harjoitusohjelmat, kun olin kaksi-ja puolikertaistanut treenimäärän suositukseen nähden.
Pyörityksestä on ollut se hyöty että turvotus on vähentynyt ja liikelaajuus parantunut. Ei tässä kuitenkaan vielä pakarajuoksua tehdä. Tasaisella alustalla pystyy kävelemään pieniä pätkiä, siten että kepit vain hipoo maata, mutta jos otat kepit ylös, niin ei pääse kuin pari askelta. Tässä on kävelty keppien kanssa jo niin kauan, että päähän on tullut pelko jalan pettämisestä. Onhan sitä toki vielä kipuja sivuttaisliikkeessä, joten kyllä kepit on vielä tarpeen. Huomenna kokeilen jumpparin kanssa kuntopyörää ja katsotaan hieman tuota minun likkumistakin. Voi olla että tällä viikolla jää vielä ulkopyöräilyt, koska epäilen että en pääse pyörän selkään, enkä sieltä pois. Likkuvuusharjoitteita vaan ääriasentoisin, sekä ojennusta että koukistusta.
Tässä on tullut kuuden viikon aikana varmaan syötyä enemmän karkkia, mitä olen koskaan syönyt vuoden aikana! Nyt olen tosin ollut jo pari päivää ilman kun tuli syötyä viimeisetkin "esanssikarkit" pois. Oli kyllä lähellä etten käynyt läheiseltä huoltoasemalta hakemassa täydennystä.

Tänään oli viimeiset verikokeet ja tulokset oli positiivisia!

CRP= 4
Leukosyytit: 5,3

Huomenna vielä aamu- sekä iltapäivä-antibiootit klo 16 ja kotiin :) Taidan kuitenkin vielä syödä päivällisen kun kuitenkin joudun maksamaan koko päivästä. Saatampi itsekseni hieman juhlistaa kotiutumista ;)

10 kommenttia:

  1. Kuukauden päästä kantapäät jo läpsyy pakaroihin ja teet syväkyykkyhyppyä!

    VastaaPoista
  2. Tuota en uskalla luvata. Liikerajoitteista pääseminen voi olla pitkällinen (ja kivualias) juttu, mutta varmaan teen silloin jo jonkinlaista jalkalenkkiä. Täytyy edetä ihan tuntemuksen mukaan. Viimeisen viikon aikana on tapahtunut huomattavaa edistystä. Tätyy kuitenkin henkisesti valmistautua siihen että kehitys voi jossain vaiheessa pysähtyä/hidastua.

    VastaaPoista
  3. Juu...ei varmaan läpsy, mutta uskon, että kevyttä hölkkää teet loppukesästä ja siitä se kuntoutuminen onkin nopeaa. Tosin se leposärky voi olla yllättävän pitkällistä, mutta siihenhän apukeino onkin tiedossa!

    AS

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuolla lääkemäärallä mitä tuli kotiin, joka muuten maksoi ~140€, ei pitäisi tulla hermo/leposärkyä kolmeen kuukauteen. Sen tosin havaisin ensiapuun jouduttuani että kaikkeen kipuun ei auta "väärät" lääkkeet, vaikka kuinka ylittäisi normiarvot! Varmaan kuitenkin jutellaan noista apukeinoista... Joku sanonta oli, joka ei nyt tule mieleen, ilman kipua ei....

      Käytänössä, jos ei pakollista tarvetta, en syö läheskään kaikkea lääkemäärää. Ainoastaan tuo tuttu tulehduskipulääke saa jatkua niin kauan kuin on turvotusta = Tulehdusta kudoksissa.

      Poista
  4. Ei näkyny miestä päivän bisneslounaalla!?

    VastaaPoista
  5. Pitkä on viimeinen yö...

    VastaaPoista
  6. Me tullaan kohta joukolla rinkuttamaan sun ovikelloa jos ei ala mieheen tulla eloa!

    VastaaPoista
  7. Jari elää vielä toukokuuta...

    VastaaPoista
  8. Tsemppiä sinne kotiin ja kuntoutukseen myös täältä hauvan laitamilla jo keikkuvalta kääkkänältä.

    VastaaPoista
  9. Kiitos,

    Alkuvaiheessa kuntoukset jäi vähiin, koska polvi ärtyi.
    Nyt kuitenkin pystyy ajelemaan pyörällä. Tosin aika varovaisesti... pikkuhiljaa.

    VastaaPoista