perjantai 16. lokakuuta 2009

Pe 16.10

Eilen oli tarkoitus "tarkistusmitata" tuo Jyväsjärven kierto "21km". Juoksutuntuma oli sellaista kohtalaista. Alkuvauhti 4,21…4,25/km. Viimeinen vitonen oli jo aika väsynyttä menoa... Pienetkin mäennyppälät sitten hidastivat menoa varsinkin loppupuolella. 15km:n kohdalla Keljossa akku sitten päätti loppua ;( Kirosin että tässäkö se 20h:n akun kesto sitten on. Olin edellisenä iltana ladannut akun täyteen. Minulla oli kyllä värinähälytys ja suht kirkas taustavalo päällä ja mittari otti useamman kerran yhteyttä usb-mokkulaan. Kuulin kuitenkin jäkleenpäin että akut on parhaimmillaan vasta muutaman latauskerran jälkeen. Latasin taas illalla akun täyteen. Tarkistin tänä aamuna akun tilanteen ja mittari näytti akulle 63% ! Latasin sen sitten taas uudelleen täyteen ja otin värinähälytyksen ja automaattisen väliaikatoiminnon pois päältä.
Tänä aamuna en laittanut herätyskelloa ollenkaan soimaan. Nukuin tunnin enemmän kuin normaalisti(uni maistuu kun treeni on päällä ;)- ). Normaalit aamutoimet. Lämpöiset nakkivoileivät ja kahvi odottamaan pöydälle. Kävin lukemassa sähkömittarin ja toin lapun pöydälle. Laitoin avaimet lapun päälle että muistan ottaa sen töihin mukaan ja lähdin hakemaan lehteä. Pääsin parin metrin päähän kun kuului klonks. Ovi lukossa ja avaimet sisällä. Olin toissaviikolla ottanut vara-avaimen sisään. Great! Kävin vielä kaikki ovat läpi. Kaikki lukossa. Mietiskelin että minkä ikkunan hajottaisi. Mikä olisi halvin. Polkaisin kuitenkin räntäsateessa avopäin, avokäsin ja sandaaleissa Matin luo, jos vaikka hänellä olisi joku kikka-kolmonen tai ainakin jotain jolla saisi hyvin hajotettua ikkunan. Matkalla välähti mieleen että minulla on töissä lompakon taskussa vara-avain!!! Onneksi Matti oli kotoa. Alkuviikosta ei olisi ollut ;) Noh, Matti suistui käyttämään minua työpaikalla. Pääsin napinpainamisella työpaikalle sisään. Vastaanotosta yritin tavoitella hehkilöitä joilla olisi vara-avain pukukaappiin. Kumpikin jolla sellainen olisi voinut olla oli lomautuksella, Jess. Sain pari kunnossapidon kaveria auttamaan kaappiin murtautumisessa. Ennen sitä kuitenkin kokeilin vääntää kaapin ovea yläkulmasta. Ovi antoi sen verran periksi että sain käden sisään ja vedettyä farkut oven raosta ulos ja käsiksi lompakkoon. Ei tarvinnut rikkoa lukkoa. Matti heitti vielä minut kotiin ja pääsin kylmenneen aamupalan kimppuun ;) Suuri kiitos Matille avusta!!! Ilman Mattia olisin joutunut polkemaan räntäsateessa vähissä vaatteissa työpaille asti ja mahdollisesti takasinkin.
Aamun nihkeä lenkki väsyneillä jaloilla 7km.
 
Blogin päivitys taitaa jäädä pariksi viikoksi sillä jään lomautukselle ja minulla ei ole enää kotona konetta, jos en sitten osta uutta...
 
 

1 kommentti:

  1. Käy nyt ostamassa kone, jotta voit kirjoitella kuulumisia tänne blogiin. Mitäs muuta tekemistä sulla on lomautettua???? Tai ajattelin ihan vain sun treeniä, että tulee edes vähän palautusta silloin, kun kirjoitat tarinaa tänne.

    Tuosta perjantain touhuiluista olisi saanut muuten hyvän kotivideon, mutta ei tainut olla kypäräkameraa päässä?????

    VastaaPoista